Tolja innen még valaki NL25-ön? Azt tapasztalom, hogy rengeteg reg özönlötte el a limitet, gondolom feljebb se jobb a helyzet. Breakeven felett vagyok épphogy EV-ben, érdekelne ki mennyit hoz?
Decemberben ismét kiemelkedő ajánlattal kedveskedünk azoknak, akik megtolnák az év végén a grindot!
A novemberi promóciókhoz hasonlóan, az év utolsó hónapjában is
$20.000 Race-szel és
10-15%-os Chase-szel várjuk majd a partypokeres játékosainkat!
Emellett persze a partypoker össze központi promóciója és a heti (akár 60%) cashback is elérhető számotokra!
A novemberi eredményeket itt éritek el:
$20.000 Race November >>>
10-15% Chase November>>>
partypoker regisztráció>>>
A novemberi chase és race végeredményeket frissítettük, hamarosan a nyeremények is érkeznek majd. Amint megtörténtek a jóváírások, jelezzük felétek!
Novemberben nem csak a Bitcoin árfolyama, hanem a partypokeren kiosztott nyereményeitek is elérték az "All-Time High" szintet, ugyanis több, mint $48.000 értékben oszthattunk ki köztetek készpénzes díjakat!
A végeredmények:
Novemberi $20.000 Race>>>
Novemberi 10-15% Chase>>>
A decemberi promóciók már elindultak, az első nap eredményeivel már frissítettük is a leaderboardokat.
Decemberi $20.000 Race>>>
Decemberi 10-15% Chase>>>
Egyelőre álmosan indult a hónap, aki időben kapcsol, rekordnyereményeket vághat zsebre az év végével!
Hali! Nem tudja valaki esetleg,hogy az adventi naptárból nyitott free spint hol lehet lepörgetni?
Az ingyenes pörgetések menüben ki van írva a gép neve, sőt a linkje is ott van.
Az ingyenes pörgetések menüben ki van írva a gép neve, sőt a linkje is ott van.
Sziasztok!
Party-n megszűnt a player transzfer, vagy csak én nem találom?
Köszönöm!
Pár hónapja megszűnt
A novemberi nyeremények minden jogosult számára jóváírásra kerültek, azok nyomonkövethetők a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben!
Természetesen a decemberi hónapban is kiemelkedő rakebackket érhettek el a teremben, köszönhetően a PókerAkadémiás promócióknak:
$20,000 Rake Race December >>>
10-15% Rake Chase December >>>
A decemberi hónapban eddig nem kapcsoltak rá a partypokeres játékosok, így az "early birdök" számára extrém +EV várható!
Az ajánlatunkra legjobb deal garanciát vállalunk. A piacon ez a legjobb ajánlat, de ha mégis találnál jobbat, jelezd nekünk és mi kimatekozzuk neked a legjobb dealt a teremben.
Hogy működik ez a kifizetés-korlátozott bónusz, amit a Christmas Wheel promón lehet nyerni?
Jóváírták a bónusz összegét (5 dollár). Ilyenkor ebből az 5 dollárból játszok? Ha veszítek 5 dollárt, akkor ezt a bónuszt veszítem el, vagy a saját pénzemből megy? Ilyet még nem kaptam, nem értek hozzá. A promó leírásából pedig nekem nem egyértelmű. Köszönöm a válaszokat előre is!