DENIB
Válasz Flocati kommentjére
2020. okt. 8. 13:40

Párhavi rendszerességgel szopatják ezzel a népet. Nekem már van egy külön word doksim, és amikor eltűnik a note-om akkor be copy pastelem őket újra.

Tudnál segíteni, hogyan kell lementeni a színkódokat és hogyan lehet egy verseny hand historyt beimportálni trackerbe?

Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. okt. 9. 10:51

Technikai okok miatt elképzelhető, hogy a partypoker race-t csak jövő héten tudjuk frissíteni. Természetesen ez a promóciót semmiben nem befolyásolja. Amint hozzáférünk az adatokhoz, azonnal frissítünk, türelmeteket kérjük.

partypoker október - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!

[*]akár 15%-os Rake Chase
    [*]$20.000-os rake race csak akadémiásoknak
    [*]Akár 60%-os központi VIP visszatérítés
    [*]Akár $30-os SPINS jegy bónusz első befizetőknek
    [*]Minden központi promóció

A partypoker ajánlatunk kiemelkedően jó, legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!

Mi van akkor, ha már van számlád? Könnyen lehet, hogy mégis részt tudsz venni a promócióban! Olvasd el ezt a cikket és jelezd, ha segítsünk!

Flocati
Válasz DENIB kommentjére
2020. okt. 10. 0:15

Tudnál segíteni, hogyan kell lementeni a színkódokat és hogyan lehet egy verseny hand historyt beimportálni trackerbe?

Színkódokat én nem tudok róla, hogy le lehet menteni, én mindig újra beállítgatom amikor elrontják.

HH-kat innen tudod letölteni.

https://mygame.mypartypokerlive.com/ utána pedig export hands. Nekem PT4en van, ott pedig a play poker-get hands from disc-el eszi meg a HH-kat. Elenfél neveket nem fogsz látni csak player 1 2 3 stb. viszont a saját leakjeidet tudod nézni.

DENIB
2020. okt. 10. 10:38

Színkódokat én nem tudok róla, hogy le lehet menteni, én mindig újra beállítgatom amikor elrontják.

HH-kat innen tudod letölteni.

https://mygame.mypartypokerlive.com/ utána pedig export hands. Nekem PT4en van, ott pedig a play poker-get hands from disc-el eszi meg a HH-kat. Elenfél neveket nem fogsz látni csak player 1 2 3 stb. viszont a saját leakjeidet tudod nézni.

Köszönöm!

Nyusziii
2020. okt. 11. 20:44

Sziasztok!
Partypokeren rá lehet valahogy keresni a játékosokra?

Flocati
Válasz Nyusziii kommentjére
2020. okt. 12. 11:42

Sziasztok!
Partypokeren rá lehet valahogy keresni a játékosokra?

Nem lehet.

Admin
2020. okt. 12. 13:32

Az októberi $20k-s race-t és a chase-t is frissítettük, köszönjük a türelmeteket!

partypoker regisztráció >>

Nyusziii
2020. okt. 12. 21:07

Nem lehet.

Köszi

icebird33
2020. okt. 16. 9:27

A szín kódos dolog is bosszantó már vagy 2 hete, de tegnap minden asztal bezáráskor bezárta a lobbyt is. Ma 1 kattintás 3-4 másodperc után mutatott némi aktivitást. ,,Mi folyik itt Gyöngyösön?"

DENIB
2020. okt. 16. 21:17

Párhavi rendszerességgel szopatják ezzel a népet. Nekem már van egy külön word doksim, és amikor eltűnik a note-om akkor be copy pastelem őket újra.

Szia Flocati! A jegyzeteket hol lehet lementeni wordbe és hogy illesztem be, ha megint eltűnnek?

Élő ügyfélszolgálat