Párhavi rendszerességgel szopatják ezzel a népet. Nekem már van egy külön word doksim, és amikor eltűnik a note-om akkor be copy pastelem őket újra.
Technikai okok miatt elképzelhető, hogy a partypoker race-t csak jövő héten tudjuk frissíteni. Természetesen ez a promóciót semmiben nem befolyásolja. Amint hozzáférünk az adatokhoz, azonnal frissítünk, türelmeteket kérjük.
partypoker október - Íme a PókerAkadémiás ajánlat - Legjobb deal garanciával!
Tudnál segíteni, hogyan kell lementeni a színkódokat és hogyan lehet egy verseny hand historyt beimportálni trackerbe?
Színkódokat én nem tudok róla, hogy le lehet menteni, én mindig újra beállítgatom amikor elrontják.
HH-kat innen tudod letölteni.
https://mygame.mypartypokerlive.com/ utána pedig export hands. Nekem PT4en van, ott pedig a play poker-get hands from disc-el eszi meg a HH-kat. Elenfél neveket nem fogsz látni csak player 1 2 3 stb. viszont a saját leakjeidet tudod nézni.
Sziasztok!
Partypokeren rá lehet valahogy keresni a játékosokra?
Sziasztok!
Partypokeren rá lehet valahogy keresni a játékosokra?
Az októberi $20k-s race-t és a chase-t is frissítettük, köszönjük a türelmeteket!
Nem lehet.
A szín kódos dolog is bosszantó már vagy 2 hete, de tegnap minden asztal bezáráskor bezárta a lobbyt is. Ma 1 kattintás 3-4 másodperc után mutatott némi aktivitást. ,,Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Párhavi rendszerességgel szopatják ezzel a népet. Nekem már van egy külön word doksim, és amikor eltűnik a note-om akkor be copy pastelem őket újra.