Detto....
na már jó
Nekem is hasonló problémám volt, mikor milyen kedve volt belépéskor. Aztán a PartyCaption is teljesen használhatatlan volt, jól le is zsibbasztott. Ez volt gyanús, és frissítettem a Partyt. Ez kellett neki, volt most egy komoly frissítés, amit magától nem kínál fel, a PartyPokerSetup file-t kell futtatni. Teljesen más az asztal design, gombok, stb., működik a Caption, szerintem a belépési gondokat is a régi szoftver okozta.
Letöltöttem én is ezt az új verziót, de nagyon bánom, mert az előzőt sokkal jobbnak tartom. Vissza lehet esetleg állítani a régit?
tudtok csatlakozni a serverhez? már vagy 1 órája nem megy...
bwin, party nekem se megy, mobilról se.
Bwin nekem se megy már dél óta. Újra is raktam, de nem javult meg.
Kiemelkedően magas, 17,7%-os az átlagos várható visszatérítés jelenlegi $12,000-os partypoker cash race-ünkön. Ehhez jön még az akár 15%-os visszatérítést adó chase-ünk!
Mi várható ebben a hónapban a race-en?
Kedves Játékosok!
A mai napon a partypoker mindenkinek jóváírta a nyereményét a megszokott helyen, a partypoker accountokon!
A nyereményeket ellenőrizhetitek a partypoker kliensben, a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben.
Örömünkre szolgál, hogy márciusra is több, mint $22 000 készpénzes nyereményt oszthattunk szét köztetek! Áprilisban folytatjuk, az elérhető extra érték mértéke hatalmas, részletek az előző bejegyzésben!
partypoker terembemutató és regisztráció >>
Hello
Lenne néhány láma kérdésem.
-Ha Bwinen toltam eddig, akkor simán lehet partys accountom is?
-Néha játszhatok Bwinen és partyn is csak ne egyidőben legyek beloginolva mindkettőre?
-Ha 2006-2008 között volt partys accountom attól lehet megint? (A régi accountom belépési adatait nem is tudom, de sejtésem szerint már rég megszüntették)
-Hand2note másnál is irreális adatokat ír ki CG rake termelésre? Nekem pl azt, hogy áprilisban 9340$ raket csináltam, de bwinen csak 200$ cashbacket kaptam (azthiszem kb 20% RB nek felel meg, ami alapján inkább 1000$ rake lehet a reális)