Admin
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. máj. 3. 13:28

Hello

Lenne néhány láma kérdésem.
-Ha Bwinen toltam eddig, akkor simán lehet partys accountom is?
-Néha játszhatok Bwinen és partyn is csak ne egyidőben legyek beloginolva mindkettőre?
-Ha 2006-2008 között volt partys accountom attól lehet megint? (A régi accountom belépési adatait nem is tudom, de sejtésem szerint már rég megszüntették)
-Hand2note másnál is irreális adatokat ír ki CG rake termelésre? Nekem pl azt, hogy áprilisban 9340$ raket csináltam, de bwinen csak 200$ cashbacket kaptam (azthiszem kb 20% RB nek felel meg, ami alapján inkább 1000$ rake lehet a reális)

Szia.

- Igen, bwin mellett nyithatsz partypokeres számlát is, de egyidőben semmiképpen ne játssz a két számlával, mert az kizárást vonhat maga után.

- A biztonság kedvéért érdemes írni a partypoker supportnak mielőtt létrehoznál egy új accountot, hogy ellenőriztesd a számlád él még vagy sem, de valószínűleg gond nélkül hozhatsz létre újat. Egyébként ha még él akkor át tudjuk kötni hozzánk.

- A partypokernél és a bwinen is ugyanaz a VIP rendszer működik, ahol 1 pont 1$ rake-nek felel meg amit a boosted hours promóció tud felfelé eltéríteni. Ezek az adatok megbízhatóak, valószínűleg a H2N trackeli rosszul utólag.

- Ha az adott hónapban 200$ RB-t kaptál akkor inkább 25%-os sávba tartozol és 800$ körül rake-et termeltél (a VIP rendszer heti alapon működik).

Avanindra_Dawedawe
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 3. 13:47

Köszi írok nekik, utána jövök hozzátok :)

Avanindra_Dawedawe
Válasz pokeradmin kommentjére
2022. máj. 5. 2:06

Befizettem 600 eur -t. A "promotions/Welcome offer" nél az alábbit írja ki: "This offer is not available.....". Később fogják csak beállítani a first deposit bonust-t vagy a 15 évvel ezelötti accountom miatt nem adják meg? Írtam nekik, ha nem kapom meg akkor cashoutolok. :(

Admin
2022. máj. 5. 9:45

Befizettem 600 eur -t. A "promotions/Welcome offer" nél az alábbit írja ki: "This offer is not available.....". Később fogják csak beállítani a first deposit bonust-t vagy a 15 évvel ezelötti accountom miatt nem adják meg? Írtam nekik, ha nem kapom meg akkor cashoutolok. :(

Szia,

Megtennéd, hogy felveszed velünk a kapcsolatot közvetlenül. Ezt követően tudunk utána nézni mi okozhatja a problémát.

Avanindra_Dawedawe
Válasz Admin kommentjére
2022. máj. 5. 12:02

Szia,

Megtennéd, hogy felveszed velünk a kapcsolatot közvetlenül. Ezt követően tudunk utána nézni mi okozhatja a problémát.

Megjelent. Köszi a gyors segítséget.

Avanindra_Dawedawe
2022. máj. 10. 3:58

H2N -t rá lehet venni valahogy, hogy a partys statisztikai adatokat rendesen mutassa?
Aki használ utó ellemzésre H2N -z és partyn nyomja, nektek a profitot meg a rake-t helyesen írja ki?

Admin
2022. máj. 10. 16:38

A partypoker point race esetében változtattunk a díjakon mivel egyes fesztiválokra már minden jegy elkelt.

A változtatás a jegyek dollárban kifejezett értékét növelte.

A point race-ünk élmezőnyében nagyon szoros jelenleg a verseny, de egy erős hajrával akár egy most kezdő játékos is előkelő helyen végezhet.

A legalacsonyabb téteken játszva 130 000 hand-el már a fődíjért lehet versenyezni, magasabb téteken viszont jóval kevesebb hand is elegendő lehet a győzelemhez.

A fesztivál napi jegyek már 15-20 000 hand+rake-el is elérhetőek akár a legkisebb téteken is játszva.

A point race mellett a 12 000 $-os race-ünk és chase-ünk továbbra is elérhető a játékosainknak.

partypoker terembemutató és regisztráció >>

Admin
Válasz Admin kommentjére
2022. jún. 9. 11:13

Sziasztok,

A partypoker májusi hibrid race-ünkön véglegesek az eredmények.

Ha igény tartasz a nyereményedre kérlek az info@pokerakademia.com email címen vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

Júniusban ugyan speciális promócióval nem készültünk, azonban a partypokeren továbbra is érdemes játszanotok a $12.000-os rake race-ünknek és a 10-15%-os rake chase-ünknek köszönhetően, amely jelentős extra rakebacket jelent a játékosoknak.

Masters800
2022. jún. 20. 8:36

Mai naptól változott a cashback rendszer.

Meanmachine
2022. aug. 1. 0:44

Sziasztok,

Cashbacknél van valakinek infoja arról, hogy mi alapján adja a rendszer a boostot? Hétről hétre kb ugyanannyi raket termelek, van benne 1-2 gyengébb hét, a boost viszont folyamatosan csökken...

Előre is köszi

Élő ügyfélszolgálat