Hello
Lenne néhány láma kérdésem.
-Ha Bwinen toltam eddig, akkor simán lehet partys accountom is?
-Néha játszhatok Bwinen és partyn is csak ne egyidőben legyek beloginolva mindkettőre?
-Ha 2006-2008 között volt partys accountom attól lehet megint? (A régi accountom belépési adatait nem is tudom, de sejtésem szerint már rég megszüntették)
-Hand2note másnál is irreális adatokat ír ki CG rake termelésre? Nekem pl azt, hogy áprilisban 9340$ raket csináltam, de bwinen csak 200$ cashbacket kaptam (azthiszem kb 20% RB nek felel meg, ami alapján inkább 1000$ rake lehet a reális)
Köszi írok nekik, utána jövök hozzátok :)
Befizettem 600 eur -t. A "promotions/Welcome offer" nél az alábbit írja ki: "This offer is not available.....". Később fogják csak beállítani a first deposit bonust-t vagy a 15 évvel ezelötti accountom miatt nem adják meg? Írtam nekik, ha nem kapom meg akkor cashoutolok. :(
Befizettem 600 eur -t. A "promotions/Welcome offer" nél az alábbit írja ki: "This offer is not available.....". Később fogják csak beállítani a first deposit bonust-t vagy a 15 évvel ezelötti accountom miatt nem adják meg? Írtam nekik, ha nem kapom meg akkor cashoutolok. :(
Szia,
Megtennéd, hogy felveszed velünk a kapcsolatot közvetlenül. Ezt követően tudunk utána nézni mi okozhatja a problémát.
H2N -t rá lehet venni valahogy, hogy a partys statisztikai adatokat rendesen mutassa?
Aki használ utó ellemzésre H2N -z és partyn nyomja, nektek a profitot meg a rake-t helyesen írja ki?
A partypoker point race esetében változtattunk a díjakon mivel egyes fesztiválokra már minden jegy elkelt.
A változtatás a jegyek dollárban kifejezett értékét növelte.
A point race-ünk élmezőnyében nagyon szoros jelenleg a verseny, de egy erős hajrával akár egy most kezdő játékos is előkelő helyen végezhet.
A legalacsonyabb téteken játszva 130 000 hand-el már a fődíjért lehet versenyezni, magasabb téteken viszont jóval kevesebb hand is elegendő lehet a győzelemhez.
A fesztivál napi jegyek már 15-20 000 hand+rake-el is elérhetőek akár a legkisebb téteken is játszva.
A point race mellett a 12 000 $-os race-ünk és chase-ünk továbbra is elérhető a játékosainknak.
partypoker terembemutató és regisztráció >>
Sziasztok,
A partypoker májusi hibrid race-ünkön véglegesek az eredmények.
Ha igény tartasz a nyereményedre kérlek az info@pokerakademia.com email címen vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.
Júniusban ugyan speciális promócióval nem készültünk, azonban a partypokeren továbbra is érdemes játszanotok a $12.000-os rake race-ünknek és a 10-15%-os rake chase-ünknek köszönhetően, amely jelentős extra rakebacket jelent a játékosoknak.
Mai naptól változott a cashback rendszer.
Sziasztok,
Cashbacknél van valakinek infoja arról, hogy mi alapján adja a rendszer a boostot? Hétről hétre kb ugyanannyi raket termelek, van benne 1-2 gyengébb hét, a boost viszont folyamatosan csökken...
Előre is köszi