Sambenez
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 6. 18:59

Nem akarja ez a terem, hogy itt játsszak. Ha a kliensben akarok belépni, invalid user/pass-t ír ki. Miközben a weboldalon meg simán beléptet. Mit rontok el?

djeleven
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 6. 20:56

A weboldalon és a kliensben is a Weboldali usernevedet add meg, ne a pokeres nickedet.
Ha nem így, akkor az lehet esetleg a baj, párszor én is ebbe futottam..

julia_contador
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 7. 7:32

Rég nem játszottam, és látom, hogy sokan panaszkodtok a teremre, de meg kell kérdeznem: van valami normális micro mtt kínálat? Paysafe card befizetés?

trixilw
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 7. 13:11

mtt-re pokerstars, francia-spanyol ps, party és esetleg ipoker. Még az unibeten is jobb mtt kínálat van mint micron.

EUBANK
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 7. 19:59

A kifizeteshez a lábméremetem is 3szor megkérdezték és még mindig nem hagyták jóvá...

zo12345li
Válasz EUBANK kommentjére
2019. febr. 7. 22:15

A kifizeteshez a lábméremetem is 3szor megkérdezték és még mindig nem hagyták jóvá...

Nekem se ment egyszerűen. Korábbi beszélgetésből, hogy mi kell a számla verifikálásához:

• In order to verify your account, please send us the following documents: - A Copy of your valid ID; - A proof of address showing your name and address (not older than 2 months); - A screenshot of your Skrill or Neteller showing your name, address, email and URL address.

• - A proof of address showing your name and address (not older than 2 months)
Is an invoice good for that?

• Any govermental document that confirms your address

Elküldtem a jogosítványt, lakcímkártyát (államilag kiállított dokumentumot, amin szerepel a cím), és a netellert, amin szerepel a név, cím, e-mail cím, és az URL, amúgy alig találtam meg, azt az oldalt, ahol mind a 4 rajta van. Erre 3 nap múlva, chaten ….

• Zoltan, as far as I can see, our Finance team have sent you an email today. They ask you to send another Neteller screenshot with your Neteller ID visible and some invoice in your name to confirm your address.

Ők se tudják mit akarnak. Aztán végül számlám nem volt, egy postai csekket elfogadtak. De olyan érthetetlen ez számomra, hogy olyan dolgokat kérnek, ami nem feltétlenül van egy embernek. Lakcímkártyája mindenkinek van, azt kérhetik. De már több helyen nem akartak kifizetni, mert nem volt számlám, aminek pont semmi jelentősége, elmész bárhova, aztán kiállíttatsz egy számlát bármilyen névre meg címre, senki nem foglalkozik vele. De a hivatalos lakcímkártya nem jó.
Tök kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák ezt. Mert a chaten annyival, hogy ez a szabályozás, és ez a procedúra az én és a tőkém védelmére szolgál. :)
Játszani bárki eljátszhatja, de kifizetni már csak szigorúan a számla tulajdonosa fizetheti ki, mert a kifizetésig soha nem kérdezi meg senki, hogy ki vagy, hány éves vagy.

SajtiEgon
Válasz zo12345li kommentjére
2019. febr. 8. 7:00

Tök kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák ezt. Mert a chaten annyival, hogy ez a szabályozás, és ez a procedúra az én és a tőkém védelmére szolgál. :)

Egyfelől - feleslegesen berzenkedsz, mert mindenhol ezt kérik.
Másfelől - létezik ennél jobb módszer, amit pl. fintech cégek alkalmaznak: ID, lakcím, plusz egy rövid live videós azonosítás.

Játszani bárki eljátszhatja, de kifizetni már csak szigorúan a számla tulajdonosa fizetheti ki, mert a kifizetésig soha nem kérdezi meg senki, hogy ki vagy, hány éves vagy.

Ebben viszont abszolút igazad van! (Tán a franciáknál van máshogy? Már befizetés előtt azonosítanod kell magad?)

illese
Válasz zo12345li kommentjére
2019. febr. 8. 7:53

Ők se tudják mit akarnak. Aztán végül számlám nem volt, egy postai csekket elfogadtak. De olyan érthetetlen ez számomra, hogy olyan dolgokat kérnek, ami nem feltétlenül van egy embernek. Lakcímkártyája mindenkinek van, azt kérhetik. De már több helyen nem akartak kifizetni, mert nem volt számlám, aminek pont semmi jelentősége, elmész bárhova, aztán kiállíttatsz egy számlát bármilyen névre meg címre, senki nem foglalkozik vele. De a hivatalos lakcímkártya nem jó.
Tök kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázz.

Nincs teljesen igazad. A lakcímkártya egy magyar sajátosság, a porosz/kommunista rendőrállam maradéka, a világ civilizált felében egyáltalán nem biztos hogy van. Utility bill viszon biztosan van. Az igaz, hogy photoshop (vagy akár egy word...) birtokában minden neházság nélkül előállítható. De nekik elsősorban a hatóságok felé kell bebizonyítani, hogy megtették az 'üzletileg elvárható erőfeszítéseket' na arra meg pont jó.

EUBANK
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 8. 11:45

Kezd már vicces lenni, minden alkalommal kitalanak valami újat, én skrillel és netellerrel is fizettem be, persze nem egyszerre kérték be a screenshotokat, most ott tartunk, hogy 5 napja nem küldik a lovét....

zo12345li
Válasz illese kommentjére
2019. febr. 8. 13:49

Nincs teljesen igazad. A lakcímkártya egy magyar sajátosság, a porosz/kommunista rendőrállam maradéka, a világ civilizált felében egyáltalán nem biztos hogy van. Utility bill viszon biztosan van. Az igaz, hogy photoshop (vagy akár egy word...) birtokában minden neházság nélkül előállítható. De nekik elsősorban a hatóságok felé kell bebizonyítani, hogy megtették az 'üzletileg elvárható erőfeszítéseket' na arra meg pont jó.

Akkor mire godnolt először, hogy államilag elismert cucc, amin rajta van cím, ha nem a lakcímkártyára? De miért kellene lennie utility billnek? Nekem egyáltalán nincs semmi a nevemen. A telefonom is kártyás, bankszámlám sincs. Sehonnan nem kapok semmit a nevemre.

Élő ügyfélszolgálat