Nem akarja ez a terem, hogy itt játsszak. Ha a kliensben akarok belépni, invalid user/pass-t ír ki. Miközben a weboldalon meg simán beléptet. Mit rontok el?
A weboldalon és a kliensben is a Weboldali usernevedet add meg, ne a pokeres nickedet.
Ha nem így, akkor az lehet esetleg a baj, párszor én is ebbe futottam..
Rég nem játszottam, és látom, hogy sokan panaszkodtok a teremre, de meg kell kérdeznem: van valami normális micro mtt kínálat? Paysafe card befizetés?
mtt-re pokerstars, francia-spanyol ps, party és esetleg ipoker. Még az unibeten is jobb mtt kínálat van mint micron.
A kifizeteshez a lábméremetem is 3szor megkérdezték és még mindig nem hagyták jóvá...
A kifizeteshez a lábméremetem is 3szor megkérdezték és még mindig nem hagyták jóvá...
Tök kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák ezt. Mert a chaten annyival, hogy ez a szabályozás, és ez a procedúra az én és a tőkém védelmére szolgál. :)
Játszani bárki eljátszhatja, de kifizetni már csak szigorúan a számla tulajdonosa fizetheti ki, mert a kifizetésig soha nem kérdezi meg senki, hogy ki vagy, hány éves vagy.
Ők se tudják mit akarnak. Aztán végül számlám nem volt, egy postai csekket elfogadtak. De olyan érthetetlen ez számomra, hogy olyan dolgokat kérnek, ami nem feltétlenül van egy embernek. Lakcímkártyája mindenkinek van, azt kérhetik. De már több helyen nem akartak kifizetni, mert nem volt számlám, aminek pont semmi jelentősége, elmész bárhova, aztán kiállíttatsz egy számlát bármilyen névre meg címre, senki nem foglalkozik vele. De a hivatalos lakcímkártya nem jó.
Tök kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázz.
Kezd már vicces lenni, minden alkalommal kitalanak valami újat, én skrillel és netellerrel is fizettem be, persze nem egyszerre kérték be a screenshotokat, most ott tartunk, hogy 5 napja nem küldik a lovét....
Nincs teljesen igazad. A lakcímkártya egy magyar sajátosság, a porosz/kommunista rendőrállam maradéka, a világ civilizált felében egyáltalán nem biztos hogy van. Utility bill viszon biztosan van. Az igaz, hogy photoshop (vagy akár egy word...) birtokában minden neházság nélkül előállítható. De nekik elsősorban a hatóságok felé kell bebizonyítani, hogy megtették az 'üzletileg elvárható erőfeszítéseket' na arra meg pont jó.