zo12345li
Válasz SajtiEgon kommentjére
2019. febr. 8. 13:54
Egyfelől - feleslegesen berzenkedsz, mert mindenhol ezt kérik.
Másfelől - létezik ennél jobb módszer, amit pl. fintech cégek alkalmaznak: ID, lakcím, plusz egy rövid live videós azonosítás.
Ja, mindenhol, csak az a vicces, hogy direkt megkérdezem, hogy számlát küldjek, azt írja, hogy bármilyen államilag elismert dolog jó, amin rajta van a cím, azután 3 nappal kitalálják, hogy számla kell nekik.
És telejesen felesleges, ahogy itt is írták PS(nem pokerstars)-sel aki akarja meg tudja csinálni. Tehát aki nem akar csalni azt szívatják, aki csalni akar, az meg úgyis megold bármit. Nem hiszem, hogy ellenőrzik, hogy eredeti-e a kép, vagy manipulált.
illese
Válasz zo12345li kommentjére
2019. febr. 8. 15:58
Akkor mire godnolt először, hogy államilag elismert cucc, amin rajta van cím, ha nem a lakcímkártyára? De miért kellene lennie utility billnek? Nekem egyáltalán nincs semmi a nevemen. A telefonom is kártyás, bankszámlám sincs. Sehonnan nem kapok semmit a nevemre.
Civilizált országokban a commune-tól kapsz egy sajtcetlit, hogy wellcome. Az jobbára arra való, hogy szavazhass a helyi választáson, de persze tényleg lehet hogy csak nem akarnak fizetni. Amúgy ha se bankszámlád, se semmid akkor egy csomó cég nem is akar veled üzleteni, mert élből roppant gyanús vagy.
EUBANK
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 9. 9:22
Ez az oldal engem Cake pokerre emlékeztet, ott volt ilyen nehézkes a kifizetés, nem volt értelme elhagyniuk a GG networkot, ilyen nevetseges szolgaltatast ott is tudnanak nyujtani. 3.-án kértem ki pénzt és még mindig nem kaptam meg, pedig minden dokumentumot elküldtem nekik, a chaten 3szor beszelek veluk egy nap.... az akademias versenyen kivul elbucsuzok a teremtol az tuti.
csababacsi
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 9. 10:57
GG network elég jó network. kifizetés 24óra alatt mindig megvan, legyen az natural8 vagy ggpker
Más: Nem tudja valaki rake verseny nyereményeket mikor fizetik ki? Bocs hogy ide írtam, de nem találtam a topikot.
EUBANK
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 10. 12:16
8 napja nem kapom meg kiutalásom, vicc oldal
zo12345li
Válasz EUBANK kommentjére
2019. febr. 10. 16:15
8 napja nem kapom meg kiutalásom, vicc oldal
Én az account verifikálás után szinte rögtön megkaptam, nekem csak az húzódott el nagyon. Nem tudom mi lehet az oka. Elméletileg 2 napjuk van a dolgokra. Mondjuk nekem valamiért a spambe mennek a leveleik. Nézted ott is, hogy nem akarnak-e valamit?
EUBANK
Válasz zo12345li kommentjére
2019. febr. 10. 19:49
Én az account verifikálás után szinte rögtön megkaptam, nekem csak az húzódott el nagyon. Nem tudom mi lehet az oka. Elméletileg 2 napjuk van a dolgokra. Mondjuk nekem valamiért a spambe mennek a leveleik. Nézted ott is, hogy nem akarnak-e valamit?
Persze, már a lábméretem is megadtam, kb már háromszor mondták, hogy holnapig meg lesz, aztán mindig kitaláltak valami újabb kérést... kicsit már unom, ha sikerül kiutalni végre elfeljetem őket... igazi rugalmatlan bal**** brigád, nem csoda, hogy a GG networktől kibaszták őket...
Sambenez
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 10. 21:22
Működik itt a HM2, és ha igen melyik könyvtárban van a handhistory?
Champion41
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 17. 14:30
komolyan mondom ekkora foshalmazt rég láttam. nem jönnek meg a confirmation mailek - jelszóval nem tudok belépni pass reminder mail nem érkezik - egészen elképesztő
Oooopss
Válasz gajmi kommentjére
2019. febr. 17. 15:37
igen egyenesen nevetséges regisztráltam....de hagyom is , vicc kategóriás terem....