Hiro
Válasz steven89x kommentjére
2011. júl. 18. 18:50

sziasztok,

help plz:
nem akar működni a HM hud, a handaket importálja, de a table manageren nem is látszódik, hogy bent vagyok az asztalon.
Mit rontok el?

hogyan tudom beállítani, hogy a részösszegeket is lássam, nyerek x centet és csak az egész eurot mutatja

előre is köszönöm!

NeoTotus
Válasz Hiro kommentjére
2011. júl. 20. 5:29

Nekem sem működik a HUD az entrection hálózatban, pedig mindenhol máshol igen. Nem tudja valaki miért?

FoldInsteadOfCheck
Válasz Hiro kommentjére
2011. júl. 20. 17:38

sziasztok,

help plz:
nem akar működni a HM hud, a handaket importálja, de a table manageren nem is látszódik, hogy bent vagyok az asztalon.
Mit rontok el?

hogyan tudom beállítani, hogy a részösszegeket is lássam, nyerek x centet és csak az egész eurot mutatja

előre is köszönöm!

Nem tudom, hogy ez megoldja-e (már régen voltam Entractionön), de próbáld ki hátha :
amikor játszol és megy az import, akkor a Table managerben az egyik menüjében van egy ilyen, hogy Table Finder. Ilyenkor megjelenik egy lista a megnyitott asztalokkal. Válassz ki egyet és a piros kis X-es négyzetet húzd rá a kiválasztott nevű asztalra majd nyomj a Yes-re.

A részösszegek mutatását úgy tudom, hogy nem lehet beállítani.

Jani50465540645
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2011. júl. 23. 15:05

Sziasztok!

Olvasgattam az oldal leírását és hát van 1-2 promó + a sávos rakeback + FD bónusz. Ha akadémián keresztül regelek akkor van vmi felső határ hogy mekkora rakebacket kaphatok?
A Pointpoker honlapon olyasmit olvastam hogy minden promóval együtt az 50%-ot nem haladhatja meg a rakeback, pedig pont ilyet szeretnék találni :)
Ja és még az NL100SH mezőny érdekelne ha van vmelyikőtöknek tapasztalata róla...

Köszi

reirreT
Válasz Jani50465540645 kommentjére
2011. júl. 24. 18:15

Entracion network asztalait lehet valahogy méretezni?

spirited
Válasz Jani50465540645 kommentjére
2011. júl. 24. 19:22

Sziasztok!

Olvasgattam az oldal leírását és hát van 1-2 promó + a sávos rakeback + FD bónusz. Ha akadémián keresztül regelek akkor van vmi felső határ hogy mekkora rakebacket kaphatok?
A Pointpoker honlapon olyasmit olvastam hogy minden promóval együtt az 50%-ot nem haladhatja meg a rakeback, pedig pont ilyet szeretnék találni :)
Ja és még az NL100SH mezőny érdekelne ha van vmelyikőtöknek tapasztalata róla...

Köszi

A first depo es az alap rakeback (savos vagy flat) nem haldhatja meg egyutt az 50% rb-t. Ha nyersz meg rakeracen (kozpontin vagy akademiason), azzal egyutt mar lehet tobb 50%-nal.

szreeke
Válasz Vurczinger kommentjére
2011. aug. 4. 14:19

Szia!
A Table Managerben kattints a Table/Table Finder fülre, a piros négyzetet húzd rá az egyik asztalra, kattints az ok-ra és a feltett kérdésnél az igenre.
Így menni fog!
Sok sikert!

szreeke
Válasz szreeke kommentjére
2011. aug. 4. 14:35

A HH-kat C:\Users\Felhasználóneved\pointpoker\app\handhistory mappába menti, ezt állítsd be az auto import mappában, nem kell külön mappa nekik

reirreT
Válasz szreeke kommentjére
2011. aug. 4. 16:05

Nekem megy külön mappából gond nélkül (PT3).

MayerApu
Válasz steven89x kommentjére
2011. aug. 11. 20:38

Ez engem is érdekelne!

Élő ügyfélszolgálat