Sziasztok!
Érdekelne hogy van köztetek aki sng-t játszik itt? A kérdéseim:
-Filterben tényleg nem tudom beállítani sehol hogy mondjuk csak a 6 fős asztalokat mutassa?
-Kedvenc helyemet az asztalnál csak 10 fős asztalra lehet beállítani? (Options fülben preferred seat-nál csak azt dobja ki, és élesbe még nem próbáltam ki)
-Tudok egyszerre 10-12 asztalon játszani 10 eurós (vagy 20-ason ha megszoktam a klienst), 6 max ,turbó sng-n? vagy csak a DON-t nyomják?
-mennyire erős a mezőny (mondjuk IPN-hez képest)?
-magától rendezi az asztalokat egymás mellé, vagy külön killódanom kell vele? És ha kell akkor hol kell,mert az asztalnál nem látok semmilyen menüt?
Hello
Van minimum rake követelmény a rakebackhez?
Hey!
nl10-en milyen a móka mostanában?
szenkYou
Hello
Van minimum rake követelmény a rakebackhez?
Ha a 30% flaten rb-n vagy:
30%flat is paid the 1st and the 15th every month. Based on your rake the weeks before.
Minimum amount that is paid is 20 Euro, that means you have to generate arround 67 Euro to get 30%flat. Thats equal to 134 VIP points.
Ha jól értem akkor ez a cirka 67 EUR rake fél hónapos időszakra vonatkozik. Javítsatok ha tévedek? :)
Sziasztok!
Automatikusan adja a terem a rakebacket? Mert most néztem rá a számlámra és eddig nem kaptam meg. Az IPN-hez vagyok szokva, ott 1.-én reggel egyből szerepel az összeg.
Sziasztok!
Automatikusan adja a terem a rakebacket? Mert most néztem rá a számlámra és eddig nem kaptam meg. Az IPN-hez vagyok szokva, ott 1.-én reggel egyből szerepel az összeg.
Köszi!
1-én és 15-én, nekem reggel 9-kor jött meg általában.