wallsh
Válasz MayerApu kommentjére
2011. okt. 26. 19:57

Lesz rake race novemberben?

Tir-X
Válasz steven89x kommentjére
2011. okt. 26. 20:58

Srácok, a FD bónusz hol találom? És hogy mennyi van még belőle?

Mondjuk számolod manuálisan? :P

Nem tudom megtalálható-e valahol, de nyilván látod, hogy eddig mennyi VIP pontot termeltél, abból pedig egyértelmű, hogy hol tartasz.

Terrorka
Válasz Tir-X kommentjére
2011. okt. 26. 22:40

Több entraction teremben is változni fog a rake back november 1 -től, lehet érdemes lenne utánaérdeklődni h itt lesz e változás.
A noiq -n így néz ki: Instant Cash Loyalty Program | Internet Poker Promotions - NoiQ
A support azt mondta h még november 1 előtt jelezni kell ha vki a fix 30% -os rb -be akar maradni, egyébként az uj rendszer roszabb mint az előző...

Tir-X
Válasz Terrorka kommentjére
2011. okt. 28. 10:40

Azért remélem, ha ez tényleg így volna, akkor az akadémián megjelent volna egy hír erről. E-mail sem jött, szóval csúnya lenne, ha értesítés nélkül volna változás.

Kétlem, hogy ezt olvassa valaki, aki kompetens az ügyben, de ha mégis, írjon vmit plz! lesz változás, vagy marad a 30% fix rb lehetősége? És rake race? Mert megint minden teremé kikerült már, csak ez nem :D

fLeSs
Válasz Tir-X kommentjére
2011. okt. 28. 11:48

Én a NoiQ-tól pont egy hete kaptam meg az erről szóló emailt.

csopi71
Válasz fLeSs kommentjére
2011. okt. 31. 0:59

Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok láma, de nem tudná valaki megmondani hogyan lehet az asztaloknál helyet változtatni?
Előre is köszönöm!

BT86
Válasz csopi71 kommentjére
2011. okt. 31. 14:37

Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok láma, de nem tudná valaki megmondani hogyan lehet az asztaloknál helyet változtatni?
Előre is köszönöm!

Nem lehet beállítani.

csopi71
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 1. 12:23

Nem lehet beállítani.

:(
Köszönöm!

Tir-X
Válasz csopi71 kommentjére
2011. nov. 27. 17:31

Játszik most itt valaki? Napok óta 10 percenként meghal a kliens, és nem tudom mi az oka. A netem is szarakodik, de nem ennyire, hogy ez legyen. Valaki másnak?

csopi71
Válasz Tir-X kommentjére
2012. jan. 2. 22:15

RB

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem kapom a rake visszatéritést? A befizetés után kétszer is utalták, viszont közben kiutaltam egy kis pénzt, és azóta nem kapom a rakeback-et. Van e valami megoldás?

Élő ügyfélszolgálat