Lesz rake race novemberben?
Srácok, a FD bónusz hol találom? És hogy mennyi van még belőle?
Több entraction teremben is változni fog a rake back november 1 -től, lehet érdemes lenne utánaérdeklődni h itt lesz e változás.
A noiq -n így néz ki: Instant Cash Loyalty Program | Internet Poker Promotions - NoiQ
A support azt mondta h még november 1 előtt jelezni kell ha vki a fix 30% -os rb -be akar maradni, egyébként az uj rendszer roszabb mint az előző...
Azért remélem, ha ez tényleg így volna, akkor az akadémián megjelent volna egy hír erről. E-mail sem jött, szóval csúnya lenne, ha értesítés nélkül volna változás.
Kétlem, hogy ezt olvassa valaki, aki kompetens az ügyben, de ha mégis, írjon vmit plz! lesz változás, vagy marad a 30% fix rb lehetősége? És rake race? Mert megint minden teremé kikerült már, csak ez nem :D
Én a NoiQ-tól pont egy hete kaptam meg az erről szóló emailt.
Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok láma, de nem tudná valaki megmondani hogyan lehet az asztaloknál helyet változtatni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok láma, de nem tudná valaki megmondani hogyan lehet az asztaloknál helyet változtatni?
Előre is köszönöm!
Nem lehet beállítani.
Játszik most itt valaki? Napok óta 10 percenként meghal a kliens, és nem tudom mi az oka. A netem is szarakodik, de nem ennyire, hogy ez legyen. Valaki másnak?
RB
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem kapom a rake visszatéritést? A befizetés után kétszer is utalták, viszont közben kiutaltam egy kis pénzt, és azóta nem kapom a rakeback-et. Van e valami megoldás?