Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
kisgatyas
Válasz VJones kommentjére
2013. júl. 25. 16:06

Üdv!

Rajtam kívül esetleg más is tapasztalta már a mai nap folyamán, hogy az új Stars frissítés telepítése után megbolondult a HM1 hud-ja ZOOM cash asztaloknál? Tegnapig gond nélkül működött, ma viszont csak nagy késéssel frissül, ha egyáltalán megteszi...

Igen, nekem is pont ez a problémám. ( hm2-t használok ). Nem tudtam rendbe rakni, ujra rakni meg még nem probáltam. Irtam a supportnak, de egyelőre még semmi válasz.

ps. ha meg tudok valamit beirom ide is.

VJones
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 25. 16:12

HM forumon böngészgettem. Ott is felbukkant ugyanez a probléma. Elvileg dolgoznak rajta. Az egyik fórumozó beírt egy lehetséges megoldást, ami nála működött. Csak angolul van abban meg nem vagyok túl erős. Ha esetleg valaki lefordítaná és kiderülne mit s hogyan kell tenni azt megköszönném.

"You have to copy ONLY the PokerStars.exe file from the backup folder and NOT ALL files, which are in there.
You only have to replace the PokerStars.exe file with the one from the backup folder. After having done that, start the software with the replaced file and your ZOOM HUD should work again.

I would recommend you not to delete the PokerStars.exe, so that you can restore it easily after the bug has been fixed. "

kisgatyas
2013. júl. 25. 16:39

HM forumon böngészgettem. Ott is felbukkant ugyanez a probléma. Elvileg dolgoznak rajta. Az egyik fórumozó beírt egy lehetséges megoldást, ami nála működött. Csak angolul van abban meg nem vagyok túl erős. Ha esetleg valaki lefordítaná és kiderülne mit s hogyan kell tenni azt megköszönném.

"You have to copy ONLY the PokerStars.exe file from the backup folder and NOT ALL files, which are in there.
You only have to replace the PokerStars.exe file with the one from the backup folder. After having done that, start the software with the replaced file and your ZOOM HUD should work again.

I would recommend you not to delete the PokerStars.exe, so that you can restore it easily after the bug has been fixed. "

Ha hazaérek akkor kiprobálom.
Tömören azt mondja a fórumozó, hogy a backup folderből kimásolva felűl kell írni a pokerstars.exe-t, de csak azt az egy file-t.

VJones
2013. júl. 25. 17:17

Na kösz a segítséget. Én leteszteltem és működőképesnek bizonyult.

kisgatyas
2013. júl. 25. 18:04

Na kösz a segítséget. Én leteszteltem és működőképesnek bizonyult.

Úgy néz ki nálam is müködik.

Guten3213
2013. júl. 25. 19:28

Hogyan írjátok felül? Ha fut a kliens, akkor nem lehet felülírni, ha pedig nem fut és elvégzem a felülírást, akkor következő indításnál frissít a kliens...

cursor 10
Válasz Guten3213 kommentjére
2013. júl. 25. 19:30

Ne a pokerstarsupdate-val indítsd hanem a pokerstars exe-vel

Guten3213
2013. júl. 25. 19:38

Sikerült. Köszönöm a segítséget:)!

Sziszko0313
2013. júl. 25. 20:47

Sziasztok!

Miért van az, hogy minden egyes alkalommal, amikor elindítom a klienst, az ÖSSZES játékos megjelölésem eltűnik? Lehet valamit ellene tenni?

Előre köszönöm a segítséget.

(Próbáltam keresni a választ, de nem találtam sehol, így ha már kérdezték, akkor előre elnézét kérek.)

Gabiru
2013. júl. 26. 17:07

Ma volt délután egy frissítés ha jól láttam, de ahogy elnézem a zoom hm probléma még mindig nem oldódott meg.

Élő ügyfélszolgálat