ceewyl
Válasz geristar kommentjére
2009. aug. 4. 19:30

Hol tudom megnézni a handhistory-kat? A partypokernek volt külön mappája amiben benne volt minden, de itt nem találok olyat.

Be kell állítani a lobbyban először, hogy hova mentse a handeket.
Ha szükséged van az eddigiekre, kérd meg a supportot, hogy küldjék el e-mailben.

Tieru
Válasz zoltanh kommentjére
2009. aug. 4. 20:20

Feltettem a 1.09 beta 23a-t ezzel jó.

Köszi így már megy szépen.

kocka21
Válasz Tieru kommentjére
2009. aug. 5. 12:28

Én próbáltam frissíteni 1.08-ra és 1.09 beta 23a-ra is, de igyikkel sem importálja a handhistory-kat. Van valami egyéb trükk is?

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2009. aug. 5. 12:50

Én próbáltam frissíteni 1.08-ra és 1.09 beta 23a-ra is, de igyikkel sem importálja a handhistory-kat. Van valami egyéb trükk is?

Úgy tűnik megvan a megoldás, most már működik, és a mai hand-ek sem vesztek el. A HM topic-ban már leírtam, de bemásolom ide is, hátha másnak is segít, és ott nem olvassa.

Végül a 1.09 beta 23a verziót hagytam fenn. PS és Hm kliens restart, majd a PS kliensben: Request/Handhistory, itt kértem az összes hand-et az elmúlt 1 napról.
Ez e-mailben jött bemásoltam egy txt fájlba és UTF-8 kódolással mentettem el. Ezt a fájlt már sikeresen importálta a HM.

Ekkor még mindig hiányzott 2-300 hand. A HM-ben az Import From Folder-rel betöltöttem a C:\Program Files\RVG Software\Holdem Manager\Importing\Logs
könyvtár tartalmát (ide rakja többek között a hibásan importált hand-eket).

Most úgy tűnik megvan az összes hand, kb. egyezik a PS és a HM egyenlege, illetve most már a HUD is megjelenik normálisan.

Gabson
Válasz kocka21 kommentjére
2009. aug. 5. 14:14

auto rebuy

Sziasztok! Valamiért nem működik az auto rebuy. Felhoz egy abalakot, ott ír valamit és ennyi. Lehet azért,mert beta? Valakinek valami ötlet?

Gabson
Válasz Gabson kommentjére
2009. aug. 5. 14:18

Pardon,megint kapkodtam, jó minden :)

Polacheck
Válasz Gabson kommentjére
2009. aug. 5. 15:30

Valamit félreolvastam, vagy tényleg van már mutatás a cg-ben allinnél?

addict776
Válasz Polacheck kommentjére
2009. aug. 5. 15:34

Valamit félreolvastam, vagy tényleg van már mutatás a cg-ben allinnél?

Jól olvastad.

HajduJan
Válasz addict776 kommentjére
2009. aug. 5. 17:37

Megmondaná nekem valaki, hogy ez a 300$-os reload bónusz hány százalékos rakebacknek minősül? Magyarul hány dollár raket kell termelnem, hogy abból 300$ visszaadjanak. köszi.

Badzso
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 5. 19:37

ő az 5x pont rendszer be van vezetve most akkor sh asztalokon?

ill. jól számolom, hogy ez vip szorzó nélkül mindössze 8%rb ha a legnagyobb bónusszal számolunk? azaz szupernován 28% , mert az azért nem olyan atom jó?

(1$ rake termelésért 5 pont, 250K pont, amihez 50K$ rake kell, 4K$-t adnak érte -> 8%, supernován 3.5x sebességgel jöün a pont -> 28%)

Én megnéztem a HM még a régi szerint számolja a pontokat úgy 10%-l több pont lett úgy 10.000-s mintánál.

Élő ügyfélszolgálat