xfactor675
Válasz Badzso kommentjére
2009. aug. 5. 20:41

a Step ticketteket el lehet adni? amikor próbáltam azt írta, hogy nincs elég egyenlegem hozzá...

jabyga
Válasz papacsa kommentjére
2009. aug. 5. 21:44

Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi van akkor, ha steps versenyen eljutok az uccsó lépcsőig, de nem vagyok fent olyankor amikor lenne azon a lépcsőn annyi ember aki lejáttszhatná? Pl starson az APPT-re is van steps verseny. Én így jártam egy kisebb teremnél(actionpoker), hogy az utolsó lépcsőt nem tudtam lejáttszani! Ilyenkor mi van? Nem kapok valami "kártérítést"?

HajduJan
Válasz HajduJan kommentjére
2009. aug. 5. 23:41

Megmondaná nekem valaki, hogy ez a 300$-os reload bónusz hány százalékos rakebacknek minősül? Magyarul hány dollár raket kell termelnem, hogy abból 300$ visszaadjanak. köszi.

Nem kaptam választ, de végül sikerült kihámoznom a vpp-k fpp-k rengetegéből, hogy 1500$ raket kell termelnem, hogy visszaadjanak belőle 300$.

5 vpp= 1$

7500 vpp= 300$ bónusz

vagyis ahogy számoltam, 7500 vpp= 1500$ . Hááát, lol. ez nem éppen egy bónuszvadász ajánlat. Azthiszem kihagyom.

ceewyl
Válasz HajduJan kommentjére
2009. aug. 5. 23:49

Nem kaptam választ, de végül sikerült kihámoznom a vpp-k fpp-k rengetegéből, hogy 1500$ raket kell termelnem, hogy visszaadjanak belőle 300$.

5 vpp= 1$

7500 vpp= 300$ bónusz

vagyis ahogy számoltam, 7500 vpp= 1500$ . Hááát, lol. ez nem éppen egy bónuszvadász ajánlat. Azthiszem kihagyom.

Jól számoltál.

A PS nem egy bonuszvadász oldal SNE alatt, ez a bonusz elsősorban azoknak szól, akik rendszeresen itt játszanak.
Nekem pl. gyak. "ingyen" 300$.

titcar
Válasz Badzso kommentjére
2009. aug. 5. 23:54

Én megnéztem a HM még a régi szerint számolja a pontokat úgy 10%-l több pont lett úgy 10.000-s mintánál.

milyen téten??

törpapa
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 6. 13:56

Szeretném kivenni a reload bónuszt.
De a számlámon van minden pénzem.
Ha kiveszem róla, akkor elvész a bónuszlehetőség? Így van ez?

jabyga
Válasz törpapa kommentjére
2009. aug. 6. 19:51

Hali!
Tudja valaki, hogy a sit&go élmezőny versenybe kb. Merkúr szinten kb. hány pontra van szükség, hogy fizető helyen végezhessen az ember az adott héten. Mert jelenleg a 369-ik helyen állok ezen a héten, és 100-tól fizet, de nem tudom, hogy ehez mennyit kell teljesíteni, teljesíthető-e egyáltalán?

akosarko
2009. aug. 6. 20:31

Szia törpapa!

Én úgy tudom, hogy erre ügyelnek, és elveszik.De nem 100%, csak 99%:)

Lev729
2009. aug. 6. 20:48

Ha jól értem, akkor most van egy függő bónuszod és közben kiakarsz utalni.

Ha így van, akkor nyugodtan kiutalhatsz, nem fog elveszni a bónusz. (Kevés terem van, ahol ilyenkor elvész.)

Mondjuk az más kérdés, hogyha kiutalsz, majd utána egyből vissza, hogy ugyanazzal az összeggel szerezd meg a bónuszt. Ilyenkor nem tudom, hogy van-e valami megkötés.

cake
2009. aug. 6. 21:13

fel szokott jönni egy popup ami figyelmeztet erre

Élő ügyfélszolgálat