Polacheck
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 6. 21:16

Ha jól értem, akkor most van egy függő bónuszod és közben kiakarsz utalni.

Ha így van, akkor nyugodtan kiutalhatsz, nem fog elveszni a bónusz. (Kevés terem van, ahol ilyenkor elvész.)

Mondjuk az más kérdés, hogyha kiutalsz, majd utána egyből vissza, hogy ugyanazzal az összeggel szerezd meg a bónuszt. Ilyenkor nem tudom, hogy van-e valami megkötés.

Rosszul érted. Szeretné az új bónuszt aktiválni, de a teremben van a teljes rollja.

A kiutalás törli a bónuszra való jogosultságot. Valakitől kölcsön kell kérni.

Lev729
Válasz Polacheck kommentjére
2009. aug. 6. 21:19

Rosszul érted. Szeretné az új bónuszt aktiválni, de a teremben van a teljes rollja.

A kiutalás törli a bónuszra való jogosultságot. Valakitől kölcsön kell kérni.

Igen, nem is voltam benne biztos, hogy jó kérdésre válaszolok :)
Szerencsére vannak itt nálam rutinosabbak is, szóval megvan a válasz :)

Poszi
Válasz HajduJan kommentjére
2009. aug. 6. 21:58

Nem kaptam választ, de végül sikerült kihámoznom a vpp-k fpp-k rengetegéből, hogy 1500$ raket kell termelnem, hogy visszaadjanak belőle 300$.

5 vpp= 1$

7500 vpp= 300$ bónusz

vagyis ahogy számoltam, 7500 vpp= 1500$ . Hááát, lol. ez nem éppen egy bónuszvadász ajánlat. Azthiszem kihagyom.

Supernova szinten ezt a 20%-ot szorozhatod 3,5-el. Egyébként ahogy az egyik kolléga mondta vala ez gyakorlatilag ingyenpénz - amit naggggyon szeretünk :D

titcar
Válasz Poszi kommentjére
2009. aug. 7. 8:48

Supernova szinten ezt a 20%-ot szorozhatod 3,5-el. Egyébként ahogy az egyik kolléga mondta vala ez gyakorlatilag ingyenpénz - amit naggggyon szeretünk :D

vpp kell hozzá...
supernova meg amugy nyílván enm kérdezi meg, mer neki télleg ajándék...

StackHunter1
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 7. 15:26

Cashout Visa-ra

Akinek már van tapasztalata, írja meg, hogy cashout-nál visára kb. hány nap alatt érkezik meg a kiutalt pénz.

Köszi

akosarko
Válasz StackHunter1 kommentjére
2009. aug. 7. 16:01

Hali!
Nekem eddig a kiutalás napjától számítva 6 munkanapon belül mindíg megérkezett.

addict776
2009. aug. 7. 16:30

Akinek már van tapasztalata, írja meg, hogy cashout-nál visára kb. hány nap alatt érkezik meg a kiutalt pénz.

Köszi

6-12 munkanap

Poszi
2009. aug. 7. 20:07

Köszi

Nekem egy hlt szokott lenni.

Poszi
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 7. 20:09

vpp kell hozzá...
supernova meg amugy nyílván enm kérdezi meg, mer neki télleg ajándék...

Jogos a két pont - igaz az FPP gyorsabban nő, de VPP kell a kiváltáshoz :D

Lordius
Válasz Poszi kommentjére
2009. aug. 8. 4:15

Leírná nekem valaki, hogy van pontosan ez a bónuszos dolog? Nekem azt írja ki a függőben lévő bónusznál hogy kell 3500 FPP a kiváltáshoz. Akkor most mire kell VPP? Meg amúgy is az mi és hol tudom megnézni? :D

Élő ügyfélszolgálat