Ha jól értem, akkor most van egy függő bónuszod és közben kiakarsz utalni.
Ha így van, akkor nyugodtan kiutalhatsz, nem fog elveszni a bónusz. (Kevés terem van, ahol ilyenkor elvész.)
Mondjuk az más kérdés, hogyha kiutalsz, majd utána egyből vissza, hogy ugyanazzal az összeggel szerezd meg a bónuszt. Ilyenkor nem tudom, hogy van-e valami megkötés.
Rosszul érted. Szeretné az új bónuszt aktiválni, de a teremben van a teljes rollja.
A kiutalás törli a bónuszra való jogosultságot. Valakitől kölcsön kell kérni.
Nem kaptam választ, de végül sikerült kihámoznom a vpp-k fpp-k rengetegéből, hogy 1500$ raket kell termelnem, hogy visszaadjanak belőle 300$.
5 vpp= 1$
7500 vpp= 300$ bónusz
vagyis ahogy számoltam, 7500 vpp= 1500$ . Hááát, lol. ez nem éppen egy bónuszvadász ajánlat. Azthiszem kihagyom.
Supernova szinten ezt a 20%-ot szorozhatod 3,5-el. Egyébként ahogy az egyik kolléga mondta vala ez gyakorlatilag ingyenpénz - amit naggggyon szeretünk :D
Cashout Visa-ra
Akinek már van tapasztalata, írja meg, hogy cashout-nál visára kb. hány nap alatt érkezik meg a kiutalt pénz.
Köszi
Hali!
Nekem eddig a kiutalás napjától számítva 6 munkanapon belül mindíg megérkezett.
Akinek már van tapasztalata, írja meg, hogy cashout-nál visára kb. hány nap alatt érkezik meg a kiutalt pénz.
Köszi
Köszi
vpp kell hozzá...
supernova meg amugy nyílván enm kérdezi meg, mer neki télleg ajándék...
Leírná nekem valaki, hogy van pontosan ez a bónuszos dolog? Nekem azt írja ki a függőben lévő bónusznál hogy kell 3500 FPP a kiváltáshoz. Akkor most mire kell VPP? Meg amúgy is az mi és hol tudom megnézni? :D