jefffryys
Válasz kry kommentjére
2013. okt. 28. 1:10

Most lefekszek aludni. Azt kívánom, hogy ha a Stars valójában nem csal, akkor reggel már ne ébredjek fel, mert akkor én egy annyira szánalmasan idióta ember vagyok, hogy kár az olyannak élni.

dfecco23
Válasz jefffryys kommentjére
2013. okt. 28. 2:16

Most lefekszek aludni. Azt kívánom, hogy ha a Stars valójában nem csal, akkor reggel már ne ébredjek fel, mert akkor én egy annyira szánalmasan idióta ember vagyok, hogy kár az olyannak élni.

Na ez a történet érdekelne komolyabban is :) :rolleyes:

S0nnyB1ack
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. okt. 28. 2:20

Na ez a történet érdekelne komolyabban is :) :rolleyes:

Reméljük, hogy csal a Stars és akkor még reggel el tudja mondani.

Gaabeesz
Válasz jefffryys kommentjére
2013. okt. 28. 9:26

Atyaég :D

Sikerült azért felkelni?

naggeri
Válasz Thomasson kommentjére
2013. okt. 28. 9:35

gondolom volt egy busto tegnap. Fel a fejjel, nekem volt már minimum 6 bustom. Tudok ajánlani egy cikket:
Soha ne add fel! - Ike Haxton motivációs írása

S0nnyB1ack
2013. okt. 28. 10:29

Egyèbkènt nem is emlèkszem utoljàra mikor sikerült egy hètvègèn, főleg szombati napon plusszolnom. Vasàrnap mèg csak-csak, de szombat dèlutàni/esti mezőny nekem legyőzhetetlen. Folyamatos runner-runnerek, 2-4 outerek all the time. Sajnos ez ilyen.

jefffryys
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 28. 12:10

Nem történt semmi különös tegnap, ok napom volt eredményileg, de kiborít, amit zajlik, akkor is ha nyerek.

szent666
2013. okt. 28. 12:24

Egyèbkènt nem is emlèkszem utoljàra mikor sikerült egy hètvègèn, főleg szombati napon plusszolnom. Vasàrnap mèg csak-csak, de szombat dèlutàni/esti mezőny nekem legyőzhetetlen. Folyamatos runner-runnerek, 2-4 outerek all the time. Sajnos ez ilyen.

Azt hittem csak én tapasztaltam ilyet, hogy szombaton a PS-en nem lehet nyerni... szombati hobbym fisheknek kifizetni a set vs oversetet.

S0nnyB1ack
2013. okt. 29. 20:56

Ma megpróbáltam cashoutolni egy kisebb összeget MB-re, a szoftver azt írta a cashout sikeres a pénz egy órán belül megérkezik. Ami furcsa volt, hogy nem volt semmilyen választási lehetőségem, hogy MB-re vagy bankszámlára kérem-e a pénzt. Aztán láttam, hogy a balance-ból nem került levonásra az összeg és nincs a pendig CO-k között sem. Mivel elég furcsa volt a történet így egyelőre nem akarok kísérletezgetni, mert MB-re akarom a pénzt és nem szeretném, ha véletlenül bankszámlára küldené.

Hogy van ez? Az utolsó depo-m is MB-ről volt, akkor az az alapértelmezett is, a CO-kat oda teszi vissza? És ha mégis bankszámlára akarnék utalni azt hogy tudnám változtatni?

zulusierra
2013. okt. 29. 21:20

Ha nem került levonásra az összeg akkor lehet hogy misclickeltél, szerintem bármilyen CO-nál levonják rögtön.
A befizetett összeget mindig csak oda tudod kiutalni ahonnan befizettél, ami azon felül van azt már máshova is.

Élő ügyfélszolgálat