Arra figyelj hogy két hete a PS nem szereti a vett handeket!
te melyik csatornát nézed ne haragudj? :D többhetes mélyponton volt a ft ma délután :D
a 150 Ft-os dollárt hiába várod
Portfolio-n szoktam.
Nem értem amúgy, hogy miről beszélsz, tegnap kora déutánig volt mélyponton, viszont utána elkezdett erősödni. Néhány rövid idézet:
"2009.08.12 16:12: Feltámadt nap végére a forint"
"2009.08.13 08:24: Nagyot ugrott a forint - már 270 alatt az euró!"
Te hol nézed? Az az oldal nem valami aktuális.
Más: 2009.januárban regisztráltam, nem értem, hogy miért vagyok még "új tag"? Na de elkanyarodtunk picit a topic témájától.
a 150 Ft-os dollárt hiába várod
üdv.
ma szeretnék befizetni a 300$ reload bonusz miatt. de ugy van már benn pénzem és éppen az 50$ FD bonuszt pörgetem de ma estig nem fog kijönni szerintem. a reload bonuszhoz a befizetési határidö pedig ma éjfélkor jár le ha jol olvastam.
eza kettö kizárja egymást vagy tovább pörög az FD bonusz és utána a reload?
üdv.
ma szeretnék befizetni a 300$ reload bonusz miatt. de ugy van már benn pénzem és éppen az 50$ FD bonuszt pörgetem de ma estig nem fog kijönni szerintem. a reload bonuszhoz a befizetési határidö pedig ma éjfélkor jár le ha jol olvastam.
eza kettö kizárja egymást vagy tovább pörög az FD bonusz és utána a reload?
a PS-en most az az új módi, hogy minden óra 55 perckor 5 perces szünet van az összes MTT-n? tudom, hogy így egyszerűbb kimenni szünetelni, kajálni stb. de nekem nagyon nem tetszik...
a PS-en most az az új módi, hogy minden óra 55 perckor 5 perces szünet van az összes MTT-n? tudom, hogy így egyszerűbb kimenni szünetelni, kajálni stb. de nekem nagyon nem tetszik...
akkor én az 1%-ba tartozom, de jó. :D