Poszi
Válasz Lordius kommentjére
2009. aug. 8. 10:04

Leírná nekem valaki, hogy van pontosan ez a bónuszos dolog? Nekem azt írja ki a függőben lévő bónusznál hogy kell 3500 FPP a kiváltáshoz. Akkor most mire kell VPP? Meg amúgy is az mi és hol tudom megnézni? :D

3500 Base FPP kell valszeg, ami a VPP. A base FPP-t szorozzák fel a szintednek megfelelő szorzóval és így jön ki az FPP-d. A bónusz aktiválásához base FPP-t (azaz VPP-t) kell gyűjteni. A teljes 300 USD bónuszhoz (ami 600 USD befizetésével érhető el) 7500 base FPP kell. A Cashier alatt van egy szürke "check my bonus status" ikon alul, itt tudod megnézni, hogy hol tartasz a grindolásban.

Gabson
Válasz Poszi kommentjére
2009. aug. 8. 11:03

KÉP

Sziasztok! Szeretném a képemet megváltoztatni,de nincs rá lehetőség, nem lehetne mégis valamilyen módon megtenni?

Valetudox
Válasz Gabson kommentjére
2009. aug. 8. 11:05

Plasztikai sebész?

ceewyl
2009. aug. 8. 11:12

Sziasztok! Szeretném a képemet megváltoztatni,de nincs rá lehetőség, nem lehetne mégis valamilyen módon megtenni?

Írni kell a supportnak, hogy töröljék a jelenlegit.

Gabson
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 8. 11:13

Írni kell a supportnak, hogy töröljék a jelenlegit.

Bocs ha eseteg egyértelmüt kérdezek,vagy butaságot,de igaz van magyar support?

ceewyl
2009. aug. 8. 11:16

Bocs ha eseteg egyértelmüt kérdezek,vagy butaságot,de igaz van magyar support?

Van magyar.
Ugyanaz a mail cím, ha magyarul írsz, továbbítják a magyar ü.sz.-ra, igaz így több időt kell várni a válaszra.

Gabson
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 8. 11:20

Köszönöm,marad a magyar, angolul nem tudnám megfogalmazni :)

titcar
2009. aug. 9. 3:32

ha a starsra nl200fr-re kell valkainek HH dobjon pm-et, úgymaradt a prodatamine előfzietésem... aug. végéig lesz, meg van 7-8 heti adag már (300K hand / hét kb.)

Gabson
Válasz Thomasson kommentjére
2009. aug. 9. 11:01

FS bonus

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha nem sikerült elsőre teljesíteni a first depo bonuszt, a második befizetés után még lehet-e? Mert mint ha nekem hozzáírta volna a bankrollomhoz,de lehet hogy tévedek.

StackHunter1
2009. aug. 11. 15:37

Cashout

Kellemes meglepetésre csütörtökön jelezte a Stars, hogy küldték a pénzt és kedden már a számlán is volt.

Most már csak az kell, hogy gyakran legyen mit kivenni:))

Élő ügyfélszolgálat