Acelsziv
Válasz StackHunter1 kommentjére
2009. aug. 11. 22:43

Üdv!

Egy erdekes problemaval szembesultem ma...eddig moneybookersen keresztul inteztem a kifizeteseket, azonban most helyette a nettellert ajanlja fel (nincs is ilyen szamlam) a moneybookers helyett...ennek mi lehet az oka? Elkepzelheto, hogy csak szoftverhiba es ha megprobalom lekerni a penzt, akkor megerkezik a moneybookersre? Egyebkent azert irtam ide, mert surgos lenne a penz es ha valaki mar talalkozott ezzel a problemaval, hamarabb valaszt kapok a kerdesemre, mintha a magyar supportnak irtam volna...

Banderas79
Válasz Acelsziv kommentjére
2009. aug. 11. 22:49

Üdv!

Egy erdekes problemaval szembesultem ma...eddig moneybookersen keresztul inteztem a kifizeteseket, azonban most helyette a nettellert ajanlja fel (nincs is ilyen szamlam) a moneybookers helyett...ennek mi lehet az oka? Elkepzelheto, hogy csak szoftverhiba es ha megprobalom lekerni a penzt, akkor megerkezik a moneybookersre? Egyebkent azert irtam ide, mert surgos lenne a penz es ha valaki mar talalkozott ezzel a problemaval, hamarabb valaszt kapok a kerdesemre, mintha a magyar supportnak irtam volna...

Nekem is volt hasonló nemrég és beszéltem supporttal, akik azt mondták hogy ha 6(ha jól emlékszem pontosan) hónapja nem volt befizetésed akkor kell egyet csinálni és már kérhetsz is ki pénzt!Addig nem!

Acelsziv
Válasz Banderas79 kommentjére
2009. aug. 11. 23:07

Az nagyszerű...azért szeretnék pénzt lekérni, mert nincs :)...na sebaj, irok a supportnak h legyszi...
Koszi a gyors valaszt

Enszi
Válasz Acelsziv kommentjére
2009. aug. 12. 19:03

árfolyam

Arra lennék kiváncsi, hogy beutalásnál a PokerStars a Reuters aktuális árfolyama alapján váltja át a forintot dollárra. Na most egy komolyabb összeg befizetésére készülök, folyamatosan figyelem az árfolyamot, és a mai nap délutánján az utóbbi napokhoz képest szépen megerősödött a forint. Ha ma este depositolok, akkor a mai záróárfolyam alapján kerül átváltásra a forintom? Vagy a tegnapi záróárfolyamot alkalmazná? Azért érdekel, mert ha a tegnapit, akkor várok még a beutalással.
A válaszotokat előre is köszönöm!

cake
Válasz Enszi kommentjére
2009. aug. 12. 19:25

Arra lennék kiváncsi, hogy beutalásnál a PokerStars a Reuters aktuális árfolyama alapján váltja át a forintot dollárra. Na most egy komolyabb összeg befizetésére készülök, folyamatosan figyelem az árfolyamot, és a mai nap délutánján az utóbbi napokhoz képest szépen megerősödött a forint. Ha ma este depositolok, akkor a mai záróárfolyam alapján kerül átváltásra a forintom? Vagy a tegnapi záróárfolyamot alkalmazná? Azért érdekel, mert ha a tegnapit, akkor várok még a beutalással.

olyan komoly nem lehet, hacsak nem igazoltad már magad és HS igényedet nem jelezted

Poszi
Válasz Enszi kommentjére
2009. aug. 12. 19:39

A saját kereskedelni bankod (vagy a Moneybookers, etc) napi deviza eladási árfolyama alapján terhelik meg a bankszámládat - úgyhogy azt figyeld ;)

eduard
Válasz Poszi kommentjére
2009. aug. 12. 22:12

Hol lehet a neten olcsón venni friss CG adatbázist? Hallottam hogy kb. 4 dollár 500k hand valahol, de nem találom...

titcar
Válasz eduard kommentjére
2009. aug. 12. 22:14

Hol lehet a neten olcsón venni friss CG adatbázist? Hallottam hogy kb. 4 dollár 500k hand valahol, de nem találom...

prodatamine.com :) kitől hallottad? :D

titcar
Válasz Enszi kommentjére
2009. aug. 12. 22:16

folyamatosan figyelem az árfolyamot, és a mai nap délutánján az utóbbi napokhoz képest szépen megerősödött a forint.

te melyik csatornát nézed ne haragudj? :D többhetes mélyponton volt a ft ma délután :D

eduard
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 12. 22:30

prodatamine.com :) kitől hallottad? :D

köszi... csak paypal-al lehet fizetni?

megválaszoltam már magamnak közben:
"The main payment method for ProDatamine is through Paypal. You do not need to have a Paypal account to pay by Paypal, you can use your Credit card to pay through them directly to us. "

Élő ügyfélszolgálat