Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
antipoker
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 26. 6:54

De az FPP nem, igaz?

Az FPP az megmarad.

maeve28
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 26. 10:00

Ennek már igy semmi értelme, nem lehet 1 korekt heads upot lejátsszani hetek óta,nálam eddig tartot a p.stars! élvezhetetlen szar az egész!

Poszi
2013. dec. 26. 10:05

Sziasztok! Nem tudom mióta, de a Pokerstars.com helyett cask a .hu oldal jön be IE-ben. A .com-os angol tartalomhoz nem férek hozzá - valakinek megy még az amerikai oldalhoz való hozzáférés?

lecso10
Válasz maeve28 kommentjére
2013. dec. 26. 10:15

Ennek már igy semmi értelme, nem lehet 1 korekt heads upot lejátsszani hetek óta,nálam eddig tartot a p.stars! élvezhetetlen szar az egész!

Mi a gond?

Kukker
Válasz lecso10 kommentjére
2013. dec. 26. 10:30

Mi a gond?

Szerintem az a korrekt HU, amit megnyersz. :)

Guguska
Válasz Poszi kommentjére
2013. dec. 26. 10:41

Sziasztok! Nem tudom mióta, de a Pokerstars.com helyett cask a .hu oldal jön be IE-ben. A .com-os angol tartalomhoz nem férek hozzá - valakinek megy még az amerikai oldalhoz való hozzáférés?

Nekem sem megy, Chrome-ot használok, és soha nem is néztem eddig a magyar oldalt.

Koszka9999
Válasz Poszi kommentjére
2013. dec. 26. 10:45

Mozillát használok, itt is .hu jön be.

Feriboyslimshady
2013. dec. 26. 11:15

ip cím alapján szűr a pokerstars oldala, román proxy-n keresztül románul jött be nekem spanyol ip-ről a .es jön be és így tovább. A böngésző tökmindegy. Itt van 2 proxy, próbálgathatjátok: NewIPNow.com - Change IP on demand. Private proxies and more. és ProxFree - Free Web Proxy | Maintain Privacy & Surf Anonymously

Moniasp
Válasz Poszi kommentjére
2013. dec. 26. 13:20

Szia

Mióta pokerstars.eu-ra költöztették a magyar accountokat is. Ha az oldal angol verzióját szeretnéd olvasni, a PokerStars EU Play Free Online Poker Games. linken éred el. (Vagy a magyar oldalról a jobb felső sarokban a nyelvválasztásnál, csak arra figyelj, hogy a Pokerstars.eu oszlopból válaszd ki az angol nyelvet.)

GL!

Guguska
Válasz Moniasp kommentjére
2013. dec. 26. 15:56

Szia

Mióta pokerstars.eu-ra költöztették a magyar accountokat is. Ha az oldal angol verzióját szeretnéd olvasni, a PokerStars EU Play Free Online Poker Games. linken éred el. (Vagy a magyar oldalról a jobb felső sarokban a nyelvválasztásnál, csak arra figyelj, hogy a Pokerstars.eu oszlopból válaszd ki az angol nyelvet.)

GL!

Remek tanács, jól be is hozza a hu-t.

Élő ügyfélszolgálat