De az FPP nem, igaz?
Ennek már igy semmi értelme, nem lehet 1 korekt heads upot lejátsszani hetek óta,nálam eddig tartot a p.stars! élvezhetetlen szar az egész!
Sziasztok! Nem tudom mióta, de a Pokerstars.com helyett cask a .hu oldal jön be IE-ben. A .com-os angol tartalomhoz nem férek hozzá - valakinek megy még az amerikai oldalhoz való hozzáférés?
Ennek már igy semmi értelme, nem lehet 1 korekt heads upot lejátsszani hetek óta,nálam eddig tartot a p.stars! élvezhetetlen szar az egész!
Mi a gond?
Sziasztok! Nem tudom mióta, de a Pokerstars.com helyett cask a .hu oldal jön be IE-ben. A .com-os angol tartalomhoz nem férek hozzá - valakinek megy még az amerikai oldalhoz való hozzáférés?
ip cím alapján szűr a pokerstars oldala, román proxy-n keresztül románul jött be nekem spanyol ip-ről a .es jön be és így tovább. A böngésző tökmindegy. Itt van 2 proxy, próbálgathatjátok: NewIPNow.com - Change IP on demand. Private proxies and more. és ProxFree - Free Web Proxy | Maintain Privacy & Surf Anonymously
Szia
Mióta pokerstars.eu-ra költöztették a magyar accountokat is. Ha az oldal angol verzióját szeretnéd olvasni, a PokerStars EU Play Free Online Poker Games. linken éred el. (Vagy a magyar oldalról a jobb felső sarokban a nyelvválasztásnál, csak arra figyelj, hogy a Pokerstars.eu oszlopból válaszd ki az angol nyelvet.)
GL!