Moniasp
Válasz Guguska kommentjére
2013. dec. 26. 16:51
Remek tanács, jól be is hozza a hu-t.
Nekem az előbbi hozzászólásomban közzétett link is működik amúgy. Most csak a te kedvedért próbálgattam ki több gépről is, és különböző böngészők alól, sőt, megnéztem magyar proxyk alól is és Skype-on is megkértem egyik budapesti ismerősömet, nézze meg ő is, mit tölt be a fenti linkre kattintva a böngészője.
Két, általam tesztelt és működőnek talált módszert adtam meg. Ennél többet sajnálom, de nem tehetek. Lehet gúnyolódni tovább.
Poszi
Válasz Moniasp kommentjére
2013. dec. 26. 17:29
Sajnos a linked nem megy. Ezért nem fogok proxy szervert használni, szóval akkor számomra ennyi volt a pokerstars web oldala - mondjuk nagy szükség hála Istennek nincs rá...
Moniasp
Válasz Poszi kommentjére
2013. dec. 26. 18:10
Sajnos a linked nem megy. Ezért nem fogok proxy szervert használni, szóval akkor számomra ennyi volt a pokerstars web oldala - mondjuk nagy szükség hála Istennek nincs szükség rá...
Közben Harasztiból és Pomázról sem megy más ismerősöknek. Ezúton megkövetem Guguskát a fenti beszólásomért. Nekem román IP-ről, közel két éve .eu-ra áttett accounttal megy. Ezek szerint a magyar proxy kb semmit nem ért, amivel teszteltem, illetve a Stars oldalán van valami elcseszve. Valószínűleg ezt javítani fogják majd a következő időszakban.
GL!
Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 28. 8:43
A stars irat ellenörzés menyi idöt vesz igénybe?
L.T.
Válasz Wildcatfish kommentjére
2013. dec. 28. 8:51
nekem 2 nap volt,másnak 2 óra
MerACE
Válasz Wildcatfish kommentjére
2013. dec. 28. 12:25
Nekem durván másfél nap volt, reggel küldtem a kért dolgokat, és másnap este jött válasz, hogy rendben van.
Riverismine23
Válasz titcar kommentjére
2013. dec. 28. 17:40
este gold+ 100K free
Huh, köszi, hogy szóltál!
L.T.
Válasz titcar kommentjére
2013. dec. 28. 18:00
este gold+ 100K free
Rég nem indultam...ma behúzom!:D
L.T.
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 29. 9:33
Ha a vpp nullázásig nem érem el e köv. mérföldkövet,gondolom nem fizetik ki arányosan.Jól gondolom?