antipoker
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 29. 10:57

Ha a vpp nullázásig nem érem el e köv. mérföldkövet,gondolom nem fizetik ki arányosan.Jól gondolom?

Jól gondolod :)

Ollie
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 29. 11:06

a Sit&Go Leaderboard $-okat mikor szokták jóváírni? Illetve hogyan? Felugrik majd valami ablak, v automatikus?

Riverismine23
Válasz Ollie kommentjére
2013. dec. 29. 11:39

a Sit&Go Leaderboard $-okat mikor szokták jóváírni? Illetve hogyan? Felugrik majd valami ablak, v automatikus?

Nekem kb. egy éve volt utoljára, akkor automatikusan jóváírták, historyban benne volt, hogy bónusz plusz e-mailt is kaptam róla, hogy jóváírtak ennyit a számlámon. Azt hiszem nem fejtették ki, hogy miért küldtek, kb 100$-t, úgy kellett kibogarásznom, hogy ja battle of planet x orbit y-adik helyért jár.

Ollie
Válasz Riverismine23 kommentjére
2013. dec. 29. 11:50

Nekem kb. egy éve volt utoljára, akkor automatikusan jóváírták, historyban benne volt, hogy bónusz plusz e-mailt is kaptam róla, hogy jóváírtak ennyit a számlámon. Azt hiszem nem fejtették ki, hogy miért küldtek, kb 100$-t, úgy kellett kibogarásznom, hogy ja battle of planet x orbit y-adik helyért jár.

Értem, akkor várok, köszi:)

iKeksz
Válasz Ollie kommentjére
2013. dec. 29. 11:51

1-2 nap, hystoryban benne lesz

ilane
2013. dec. 30. 8:26

Nem akarom kongatni a veszharangot, de errol azert legalabb egy kis cikk vagy valami info jol jonne:

Nem lehet még engedélyt szerezni a netes szerencsejátékra

naggeri
2013. dec. 30. 9:56

ma még 5,6k VPP-t kéne csinálnom mérföldkő miatt, csak beütött egy kis gebasz, aztán este tudok nekiállni.
nem tudja valaki kb mennyi idő alatt lehet megcsinálni 4 db plo100 zoom-on, + még 5 PLO100 regular asztalon?

naggeri
2013. dec. 30. 9:57

sacc per karalábé csak.
holnap már nem tudok pokizni.. :S

naggeri
2013. dec. 30. 10:02

ja most kalkuláltam egyet gyorsba. kb 6300 hand ami úgy 6 óra max ezzel a setuppal.. asszem..

gorcsy
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 30. 11:09

ma még 5,6k VPP-t kéne csinálnom mérföldkő miatt, csak beütött egy kis gebasz, aztán este tudok nekiállni.
nem tudja valaki kb mennyi idő alatt lehet megcsinálni 4 db plo100 zoom-on, + még 5 PLO100 regular asztalon?

ez durván 1k rake, hogy mennyi rake /h tudsz azt inkább te tudod, hajrá GL

Élő ügyfélszolgálat