SötétEgér
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 31. 18:07

2014-re nézve nem létezik valami kalkulátor, hogy pl nl100-on 6 asztalon átlag napi 6 órát játszok, mennyi raket termelek így kb? Nem arra kalkulátorra gondolok, ami a stars oldalán van (ott a rake-t kell megadni), a várható rakemre vagyok kíváncsi.

apuka77
2013. dec. 31. 21:47

Néztem a lobbyt és eltűntek a magyar versenyek. Nincs 0.11$ se 1.10$ és 5.50$ egy deka sem.

svajcifiu
Válasz SötétEgér kommentjére
2014. jan. 1. 0:15

2014-re nézve nem létezik valami kalkulátor, hogy pl nl100-on 6 asztalon átlag napi 6 órát játszok, mennyi raket termelek így kb? Nem arra kalkulátorra gondolok, ami a stars oldalán van (ott a rake-t kell megadni), a várható rakemre vagyok kíváncsi.

sok mindentol fugg pl milyen feszesen vagy lazan jatszol (ezen a liiten kb 100 hand/5 docsi

Poszi
2014. jan. 2. 10:46

Ha valaki még nem hallotta volna, January jumpstart promóció van a Starson. Start code-nak add meg a jumpstart szót és kapsz némi VPP-t az év kezdéshez (Supernován 1000-et pl) - sajnos FPP nem jár mellé :(

Poszi
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. jan. 2. 10:50

Úgy néz ki a következő bomus szintek vannak (2013 decemberi állapotod szerint):

BronzeStar = 15 VPPS
ChromeStar = 25 VPPS
SilverStar = 125 VPPS
Gold Star = 625 VPPS
SN= 1000 VPPS

lecso10
Válasz Poszi kommentjére
2014. jan. 2. 11:02

Ha valaki még nem hallotta volna, January jumpstart promóció van a Starson. Start code-nak add meg a jumpstart szót és kapsz némi VPP-t az év kezdéshez (Supernován 1000-et pl) - sajnos FPP nem jár mellé :(

Ezt a startkódot befizetésnél kell megadni? És ha már fizettem ki idén? Van linked a promó leírásáról?

Poszi
2014. jan. 2. 11:08

Nincs link a probóról, egyszerűen a menüből add meg a start code-ot: Account - Enter Start code (angol nyelvi beállítással). Ide írd be hogy jumpstart - ez a promo föggetlen minden más akciótól...

chau
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 2. 11:08

Ezt a startkódot befizetésnél kell megadni? És ha már fizettem ki idén? Van linked a promó leírásáról?

Nem, elég ha csak beírod a kódot a lobbyban itt találod: account-enter star code

lecso10
Válasz Poszi kommentjére
2014. jan. 2. 12:06

Nincs link a probóról, egyszerűen a menüből add meg a start code-ot: Account - Enter Start code (angol nyelvi beállítással). Ide írd be hogy jumpstart - ez a promo föggetlen minden más akciótól...

És mindegy,h mikor írom be? Az,h mennyi ajándék vpp-t kapok, attól függ,h milyen státuszban zártam a múltévet?

kry
Válasz Poszi kommentjére
2014. jan. 2. 12:14

egy klikkel kipörgettem $10 bónuszt :D

ty :cool:

Élő ügyfélszolgálat