Kukker
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. jan. 4. 21:39

Ha Danfiu ledob magáról 70 kg-ot akkor már jól is néz ki, így esetében minden feltétel teljesülhet... :cool:

A karizma a lényeg, ami nem egyenlő a bicepsszel. Az van neki. Ajánld be a PS-nak.

DaDirk
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 4. 22:43

Ezeket a szerződéseket nagy valószínűséggel fix időre (1-2-3-x évre) kötik. Shaniac írta a blogjában, hogy most járt le a 3 éves szerződése, és nem lesz többé PS Online Team Pro. Szvsz nem kell többet belelátni a dologba, mint ami, simán elképzelhető, hogy csak egyszerűen lejárt a szerződése, amit nem akart a PS megújítani a jelenlegi hazai bizonytalan szabályozási környezet miatt.

tomy123
Válasz jefffryys kommentjére
2014. jan. 4. 23:57

Remélem engem kérnek fel Ricsi helyére! És akkor beinthetek nekik, hogy képviseljen titeket a radai rosseb mocskos csaló maffiózó ****k! Vkinek WSOP karkötő a pókeres álma, nekem ez... :-)

A sok lemákolás miatt? :)

lumpi
Válasz Tir-X kommentjére
2014. jan. 5. 2:20

Imádnivaló amúgy, hogy mindig csak pár ember olvassa el az ilyen promo kiírásokat, pedig minden benne van. Most ez nem Neked szól külön, hanem úgy általában, meg azért válaszolok rá, mert nem fáradtság, csak vicces, mert sztem pl. a stars topic fele ennyi oldal lenne, ha az emberek előtte megnéznék :D

"You will receive a ticket to a Daily Challenge All-in Shootout tournament within 48 hours of completing your Daily Challenge."

"Napi kihívásod teljesítését követően 48 órán belül megkapod a Napi kihívás Allin Shootout tornára szóló kuponodat."

Ebbe az a külön jó dolog, hogy át is futottam az egészet, de ezen valahogy teljesen átsiklottam, most meg persze ahogy visszanézem egyből majd ki veri a szemem.

titcar
Válasz naggeri kommentjére
2014. jan. 5. 4:36

beütött az infláció, már 3.1M fpp a porsche, nem 3M :(

Lordtebeli
2014. jan. 5. 8:54

Az nem semmi lehet hogy raktak bele + extrakat!;)

SipKa
Válasz titcar kommentjére
2014. jan. 5. 13:02

beütött az infláció, már 3.1M fpp a porsche, nem 3M :(

Már rég óta felemelték sztem (1 éve kb?)

kry
2014. jan. 5. 13:48

Pedig gondoltam idén kipörgetem, de így már sansztalan... :cool:

iKeksz
Válasz chapuisat kommentjére
2014. jan. 5. 19:43

olyan kell aki jó játszik élőben, lehetőleg online is.
Most jönnek a fontosabb dolgok, ahhoz, h PS pro legyen vki: beszéljen angolul (ne gagyogjon, hanem nyilatkozni is tudjon), jól nézzen ki, legyen ismert, népszerű.

Én egy ilyet nem ismerek a magyarok közül sajnos.

Para Kovács

titcar
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jan. 5. 19:47

Para Kovács

Kéri Károly ?

Élő ügyfélszolgálat