Ha Danfiu ledob magáról 70 kg-ot akkor már jól is néz ki, így esetében minden feltétel teljesülhet... :cool:
Ezeket a szerződéseket nagy valószínűséggel fix időre (1-2-3-x évre) kötik. Shaniac írta a blogjában, hogy most járt le a 3 éves szerződése, és nem lesz többé PS Online Team Pro. Szvsz nem kell többet belelátni a dologba, mint ami, simán elképzelhető, hogy csak egyszerűen lejárt a szerződése, amit nem akart a PS megújítani a jelenlegi hazai bizonytalan szabályozási környezet miatt.
Remélem engem kérnek fel Ricsi helyére! És akkor beinthetek nekik, hogy képviseljen titeket a radai rosseb mocskos csaló maffiózó ****k! Vkinek WSOP karkötő a pókeres álma, nekem ez... :-)
Imádnivaló amúgy, hogy mindig csak pár ember olvassa el az ilyen promo kiírásokat, pedig minden benne van. Most ez nem Neked szól külön, hanem úgy általában, meg azért válaszolok rá, mert nem fáradtság, csak vicces, mert sztem pl. a stars topic fele ennyi oldal lenne, ha az emberek előtte megnéznék :D
"You will receive a ticket to a Daily Challenge All-in Shootout tournament within 48 hours of completing your Daily Challenge."
"Napi kihívásod teljesítését követően 48 órán belül megkapod a Napi kihívás Allin Shootout tornára szóló kuponodat."
beütött az infláció, már 3.1M fpp a porsche, nem 3M :(
Az nem semmi lehet hogy raktak bele + extrakat!;)
beütött az infláció, már 3.1M fpp a porsche, nem 3M :(
Pedig gondoltam idén kipörgetem, de így már sansztalan... :cool:
olyan kell aki jó játszik élőben, lehetőleg online is.
Most jönnek a fontosabb dolgok, ahhoz, h PS pro legyen vki: beszéljen angolul (ne gagyogjon, hanem nyilatkozni is tudjon), jól nézzen ki, legyen ismert, népszerű.
Én egy ilyet nem ismerek a magyarok közül sajnos.
Para Kovács