iKeksz
Válasz titcar kommentjére
2014. jan. 5. 19:51

Kéri Károly ?

És akkor majd hogy rendelek chipsetet?

(remélem jól emlékszem :rolleyes: )

mátííí
Válasz chapuisat kommentjére
2014. jan. 5. 21:37

olyan kell aki jó játszik élőben, lehetőleg online is.
Most jönnek a fontosabb dolgok, ahhoz, h PS pro legyen vki: beszéljen angolul (ne gagyogjon, hanem nyilatkozni is tudjon), jól nézzen ki, legyen ismert, népszerű.

Én egy ilyet nem ismerek a magyarok közül sajnos.

Luigi

partycsabi
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 5. 22:55

Tudja valaki hogy hol lehet beállítani azt h mindig ugyanoda nyissa meg a stars a sng-kat? Jelenleg felváltva rakja a képernyő 4 sarkába. Vagy TableNinjában lehet vhol a megoldás? Sajnos ott sem találtam.
Előre is köszi!

Lordtebeli
2014. jan. 5. 23:23

nézet fül alatt van egy olyan opció hogy elrendezés mentése! sztem az jó lesz neked! de olyan starson biztos nincs hogy külön pakolgassa az sngket

Maxxxika
2014. jan. 5. 23:35

Mondjuk hogy minden egyes asztal mindig a balfelsőbe nyíljon meg?
Megnyitsz annyi asztalt, amennyivel maximum játszani szoktál, bepakolod mindet a megfelelő pozícióba, aztán
view/remember table positioning ha jól emlékszem.
1 fixhelyhez szerintem nem kell layout, de már régen játszottam starson, szóval nem 100%.

partycsabi
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. jan. 6. 2:22

Mondjuk hogy minden egyes asztal mindig a balfelsőbe nyíljon meg?
Megnyitsz annyi asztalt, amennyivel maximum játszani szoktál, bepakolod mindet a megfelelő pozícióba, aztán
view/remember table positioning ha jól emlékszem.
1 fixhelyhez szerintem nem kell layout, de már régen játszottam starson, szóval nem 100%.

Múkodik!! THX! ;)

time4revenge
Válasz partycsabi kommentjére
2014. jan. 6. 11:55

Valaki nem tudná letölteni nekem a legújabb Pokerstars IOS verziót és megosztani velem? Azt hiszem 1.19.1 , ugye a magyar shopban nincs , amcsit pedig nem tudok csinálni.

Buytherest
2014. jan. 6. 12:04

van olyan technika tn2n kívül ami ftp+stars asztalokat egyszerre kezeli?

mzoleee
Válasz KOLOK007 kommentjére
2014. jan. 6. 17:41

Sziasztok. Jól láttam hogy Tóth Ricsi már nincs ott a Team Pro-ban ledöbbentett

"A hír igaz, jelenleg nem vagyok a Team Pokerstars tagja, a jelenleg fennálló hazai jogi háttérnek köszönhetően. Amíg nincs licensz, nincs...…magyar büdzsé sem, ezáltal nincs Team Pro se sajnos."
Tóth Richárd Twitter

dynamite
Válasz papacsa kommentjére
2014. jan. 6. 18:08

full card

üdv..megtudná nekem valaki hol tudom beállítani,hogy teljes kártyákat mutasson? (mint pl. Titcar oktatóvideójában) és ne takarja el egyik kártya a másikat?

Élő ügyfélszolgálat