Kéri Károly ?
olyan kell aki jó játszik élőben, lehetőleg online is.
Most jönnek a fontosabb dolgok, ahhoz, h PS pro legyen vki: beszéljen angolul (ne gagyogjon, hanem nyilatkozni is tudjon), jól nézzen ki, legyen ismert, népszerű.
Én egy ilyet nem ismerek a magyarok közül sajnos.
Tudja valaki hogy hol lehet beállítani azt h mindig ugyanoda nyissa meg a stars a sng-kat? Jelenleg felváltva rakja a képernyő 4 sarkába. Vagy TableNinjában lehet vhol a megoldás? Sajnos ott sem találtam.
Előre is köszi!
nézet fül alatt van egy olyan opció hogy elrendezés mentése! sztem az jó lesz neked! de olyan starson biztos nincs hogy külön pakolgassa az sngket
Mondjuk hogy minden egyes asztal mindig a balfelsőbe nyíljon meg?
Megnyitsz annyi asztalt, amennyivel maximum játszani szoktál, bepakolod mindet a megfelelő pozícióba, aztán
view/remember table positioning ha jól emlékszem.
1 fixhelyhez szerintem nem kell layout, de már régen játszottam starson, szóval nem 100%.
Mondjuk hogy minden egyes asztal mindig a balfelsőbe nyíljon meg?
Megnyitsz annyi asztalt, amennyivel maximum játszani szoktál, bepakolod mindet a megfelelő pozícióba, aztán
view/remember table positioning ha jól emlékszem.
1 fixhelyhez szerintem nem kell layout, de már régen játszottam starson, szóval nem 100%.
Valaki nem tudná letölteni nekem a legújabb Pokerstars IOS verziót és megosztani velem? Azt hiszem 1.19.1 , ugye a magyar shopban nincs , amcsit pedig nem tudok csinálni.
van olyan technika tn2n kívül ami ftp+stars asztalokat egyszerre kezeli?
Sziasztok. Jól láttam hogy Tóth Ricsi már nincs ott a Team Pro-ban ledöbbentett
full card
üdv..megtudná nekem valaki hol tudom beállítani,hogy teljes kártyákat mutasson? (mint pl. Titcar oktatóvideójában) és ne takarja el egyik kártya a másikat?