Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
ivanesz
Válasz dynamite kommentjére
2014. jan. 6. 18:26

üdv..megtudná nekem valaki hol tudom beállítani,hogy teljes kártyákat mutasson? (mint pl. Titcar oktatóvideójában) és ne takarja el egyik kártya a másikat?

beállítások-asztalmegjelenítés beállítás-teljes zárt lapok mutatása(pipa)

dynamite
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 6. 18:41

hogy én mennyit kerestem...... ty :D D:

svajcifiu
Válasz mzoleee kommentjére
2014. jan. 6. 18:44

"A hír igaz, jelenleg nem vagyok a Team Pokerstars tagja, a jelenleg fennálló hazai jogi háttérnek köszönhetően. Amíg nincs licensz, nincs...…magyar büdzsé sem, ezáltal nincs Team Pro se sajnos."
Tóth Richárd Twitter

Elfogtunk egy levelet:
"A közelmúltban lezáródott NAV vizsgálat során megállapították hogy minden magyar pókeres játékpénzes asztaloknál játszik kizárólag, és egyetlen magyar sem űzi ezt a sportot hivatásszerűen. A NAV ezek után felkérte a PS-t hogy Magyarországon a jövőben csak valódi PRO játékosokkal kössön szerződést.":p

Lordtebeli
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. jan. 6. 19:12

Elfogtunk egy levelet:
"A közelmúltban lezáródott NAV vizsgálat során megállapították hogy minden magyar pókeres játékpénzes asztaloknál játszik kizárólag, és egyetlen magyar sem űzi ezt a sportot hivatásszerűen. A NAV ezek után felkérte a PS-t hogy Magyarországon a jövőben csak valódi PRO játékosokkal kössön szerződést.":p

én szinte biztos voltam benne hogy ez a legalizáció miatt van! basszus és mi mindenbe nem tud szólni a kormány! azért sajnálom Ricsit de tényleg nem szállította úgy az eredményeket azért Gl neki

chapuisat
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 6. 19:29

én szinte biztos voltam benne hogy ez a legalizáció miatt van! basszus és mi mindenbe nem tud szólni a kormány! azért sajnálom Ricsit de tényleg nem szállította úgy az eredményeket azért Gl neki

mivel eddig PRO volt ez azt jelenti, hogy a magyar piac is szabályozott volt. 2o14től már szabályozatlan lett a magyar piac, így Ricsi sem pro már. Értem.

d-_-b
Válasz Akameo kommentjére
2014. jan. 6. 23:04

már tegnap este belálítottam ezt az acount/ starcodeban illetve a challenge starcode- ot is, de azóta semmi beírtam még1x akkor azt írta ki hogy már jelentkeztem, pedig tegnap volt challange is, hogy fizess be minimum 10 usd-t, amit meg is tettem. Várjak még vagy írjak a supportnak?

Nekem egyik kódot sem fogadta el. Mondjuk nem is olvastam a feltételeket, csak beirtam a kódokat.

Lordtebeli
2014. jan. 6. 23:10

következő nap fogjátok megkapni a ticketet majd utána ha megcsináljátok a napi feladatokat

lussef
2014. jan. 7. 12:44

Kezdőknek megfelelő terem a PokerStars?

lecso10
Válasz lussef kommentjére
2014. jan. 7. 12:55

Kezdőknek megfelelő terem a PokerStars?

Nagyon nem! Inkább fulltilt.

Wildcatfish
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 7. 15:13

Nagyon nem! Inkább fulltilt.

Szeintem meg csak itt érdemes játszani. Mindig van asztal és mikron mindig van rekreációs játékos elég.

Élő ügyfélszolgálat