zulusierra
Válasz ivan41 kommentjére
2014. jan. 14. 16:42
A személyi és számlakivonatot kérték.
Akkor ezeket beszkenneled, vagy lefényképezed (telefonnal is jó, de ne legyen túl rossz minőség), a képeket pedig el kell nekik küldeni itt:
help/contact support menüpont a kliensben.
Category: account vagy security.
Attach documents-nél feltöltöd a képeket, esetleg írsz két szót és mehet.
Email-ben értesítenek ha feldolgozták.
Szerk:
Category: security, sub-category: security document request :)
gab1ka
Válasz apuka77 kommentjére
2014. jan. 14. 17:58
apuka77 köszöntem.Azt hittem hogy egy beregisztrálás után maga a jegy eltűnik azaz csak 1 alkalomra szól.Így viszont világos.
ivan41
Válasz zulusierra kommentjére
2014. jan. 14. 20:08
Akkor ezeket beszkenneled, vagy lefényképezed (telefonnal is jó, de ne legyen túl rossz minőség), a képeket pedig el kell nekik küldeni itt:
help/contact support menüpont a kliensben.
Category: account vagy security.
Attach documents-nél feltöltöd a képeket, esetleg írsz két szót és mehet.
Email-ben értesítenek ha feldolgozták.
Szerk:
Category: security, sub-category: security document request :)
Ezt mind megtettem. Köszi a segítséget.
A kérdés az, miután feltöltötem, nincs "elküld" gomb. Csak bezárás. Ekkor ez azt jelenti, hogy elküldte?
zulusierra
Válasz ivan41 kommentjére
2014. jan. 14. 20:25
Ezt mind megtettem. Köszi a segítséget.
A kérdés az, miután feltöltötem, nincs "elküld" gomb. Csak bezárás. Ekkor ez azt jelenti, hogy elküldte?
Nálam angol nyelvű a szoftver, itt "OK" és "Cancel" gombok vannak, ha az OK-ra klikkelsz akkor elküldi (és ha jól emlékszem akkor ki fel is dob egy ablakot amiben azt írja hogy "Your email has been sent" vagy ilyesmi).
Szerintem elküldted és most valószínűleg pár napot várnod kell a válaszra.
Ha egy hét múlva sem jön email, akkor újra próbálkoznék, bár abból sincs baj ha a biztonság kedvéért most elküldöd még egyszer. :)
gabaj
2014. jan. 14. 21:39
Használhatom másra is a számítógépem játékon kívül - avast vírusirtóm van -, vagy úgy kockázatos, és feltörhetik valamelyik számlámat?
ivan41
2014. jan. 14. 21:59
Nálam angol nyelvű a szoftver, itt "OK" és "Cancel" gombok vannak, ha az OK-ra klikkelsz akkor elküldi (és ha jól emlékszem akkor ki fel is dob egy ablakot amiben azt írja hogy "Your email has been sent" vagy ilyesmi).
Szerintem elküldted és most valószínűleg pár napot várnod kell a válaszra.
Ha egy hét múlva sem jön email, akkor újra próbálkoznék, bár abból sincs baj ha a biztonság kedvéért most elküldöd még egyszer. :)
Köszönöm, hogy ilyen kitartó vagy a segítség adásban.
Most már többször megpróbáltam küldeni, aztán az is lehet, hogy elküldte. A gond az, hogy nálam az "OK" vagy "Küldés" gomb nem létezik.
De átnéztem mégegyszer a levelüket, és abban e-mailben is küldhetem. Így megoldódott a gond.
d-_-b
Válasz gab1ka kommentjére
2014. jan. 14. 22:07
apuka77 köszöntem.Azt hittem hogy egy beregisztrálás után maga a jegy eltűnik azaz csak 1 alkalomra szól.Így viszont világos.
Viszont, ha eléred a ChromeStar szintet, akkor a Shopban meg tudod venni folyamatosan a 100K freeroll jegyeket (befizetés ehhez már nem kell) 0 pontért és tolhatod látástól mikulásig őket ;)
SipKa
Válasz gabaj kommentjére
2014. jan. 14. 22:45
Használhatom másra is a számítógépem játékon kívül - avast vírusirtóm van -, vagy úgy kockázatos, és feltörhetik valamelyik számlámat?
Szerintem nyugodtan. Ha normálisan internetezel, nem látogatsz kétes oldalakat, illetve nem kezdesz el random letöltött exe fájlokat (vagy azoknak kinéző dolgkat, a fájlok kiterjesztését ellenőrizd mielőtt megnyitod, ajánlom a total commandert) megnyitni, akkor nem lesz belőle gondod.
Arkhon
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 15. 19:16
Én ma nem kaptam ticket-et a januári challenge-el kapcsolatban. 30 vpp-t grindoltam össze nl2-n, ami több, mint 1, és ha jól tudom ring game :D.... de nem kaptam semmit. Valakivel ugyanez?