Taz
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. jan. 12. 23:55

Szegény fricinek tényleg nem áll jól a szénája starson, az elmúlt félévben 200k$-t bukott.

Azért, ha egy kicsit utána számolsz akkor talán még se bukott olyan nagyon sokat :)

kb. 2.5m VPP-t termelt az elmúlt évben, ami után kapott 110k milestone cash reward-ot és kb. 115 alkalommal tudta megvenni az 1600$-os reward bonuszt, ami meg ugye újabb 185k.

Ez akárhogy is számolom nem jön ki veszteségesre :)

koviii
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 13. 12:08

Most kaptam 1 csomagot külföldről, kicsit meglepődtem mi lehet. 1 sapka micromillions champion felirattal. De jó arcok, nem tudtam h ezért is jár vmi apróság. Mondjuk hordani nem fogom :)

iKeksz
2014. jan. 13. 12:17

Black spade T-shirtöt rendeltem, meg is érkezett a korábbi pólókhoz képes jóval jobb az anyaga, egész jól is néz ki még a méret is passzol. Csak jót tudok mondani róla.

iKeksz
2014. jan. 13. 21:48

Én eddig mindig az első körbe véreztem el ebbe a nagy nyereményesőbe :D

balu999
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jan. 14. 7:22

Én eddig mindig az első körbe véreztem el ebbe a nagy nyereményesőbe :D

Tipic :(

gab1ka
2014. jan. 14. 15:02

Üdv! A mai napon fizettem be pár dollárt ide, ez előtt még nem játszottam a Starson.Az ügyben érdeklődnék hogy ez a 100K Privilege freeroll ami az első befizetéshez "jár", ez most valóban azt takarja hogy napi 4x is nevezhetek rá 1 hónapon keresztül? Látom a Tournament Ticketjeim között a versenyre jogosító jegyet, csak nem vágom hogy ha most ezt elhasználom akkor utána hogyan jön ki az a kb 124darab lehetőség, amit a promókban olvastam.Köszönöm a felvilágosítást előre is!:)

ivan41
Válasz gab1ka kommentjére
2014. jan. 14. 15:11

Feltöltöttem a starsra az adataim amit kértek. De nincs elküld gomb. Ha simán bezárom, akkor az jó?

zulusierra
Válasz ivan41 kommentjére
2014. jan. 14. 16:17

Feltöltöttem a starsra az adataim amit kértek. De nincs elküld gomb. Ha simán bezárom, akkor az jó?

Pontosan milyen adatok? Most regeltél és név/cím/email kell, vagy bekérték a személyi és bankszámlakivonat másolatait?
Elvileg a help/contact support menüpontban tudsz nekik írni, bármi van ott megoldják.

ivan41
Válasz zulusierra kommentjére
2014. jan. 14. 16:37

Pontosan milyen adatok? Most regeltél és név/cím/email kell, vagy bekérték a személyi és bankszámlakivonat másolatait?
Elvileg a help/contact support menüpontban tudsz nekik írni, bármi van ott megoldják.

A személyi és számlakivonatot kérték.

apuka77
Válasz gab1ka kommentjére
2014. jan. 14. 16:40

Üdv! A mai napon fizettem be pár dollárt ide, ez előtt még nem játszottam a Starson.Az ügyben érdeklődnék hogy ez a 100K Privilege freeroll ami az első befizetéshez "jár", ez most valóban azt takarja hogy napi 4x is nevezhetek rá 1 hónapon keresztül? Látom a Tournament Ticketjeim között a versenyre jogosító jegyet, csak nem vágom hogy ha most ezt elhasználom akkor utána hogyan jön ki az a kb 124darab lehetőség, amit a promókban olvastam.Köszönöm a felvilágosítást előre is!:)

Szia, igen azt jelenti a stars nem a mi időzónánkhoz néz egy napot hanem a sajátjához. Freeroll van mindennap. 03:00, 10:00, 16:00 és este 21:00. és 31 napon keresztül tolhatod. Ha ma befizettél kb. 11-kor akkor a du 16:00 az első és az utolsó meg a 31 nap utáni óra ami délelőtt 10 órai verseny így kijön a 124 verseny.

Élő ügyfélszolgálat