Szegény fricinek tényleg nem áll jól a szénája starson, az elmúlt félévben 200k$-t bukott.
Most kaptam 1 csomagot külföldről, kicsit meglepődtem mi lehet. 1 sapka micromillions champion felirattal. De jó arcok, nem tudtam h ezért is jár vmi apróság. Mondjuk hordani nem fogom :)
Black spade T-shirtöt rendeltem, meg is érkezett a korábbi pólókhoz képes jóval jobb az anyaga, egész jól is néz ki még a méret is passzol. Csak jót tudok mondani róla.
Én eddig mindig az első körbe véreztem el ebbe a nagy nyereményesőbe :D
Én eddig mindig az első körbe véreztem el ebbe a nagy nyereményesőbe :D
Üdv! A mai napon fizettem be pár dollárt ide, ez előtt még nem játszottam a Starson.Az ügyben érdeklődnék hogy ez a 100K Privilege freeroll ami az első befizetéshez "jár", ez most valóban azt takarja hogy napi 4x is nevezhetek rá 1 hónapon keresztül? Látom a Tournament Ticketjeim között a versenyre jogosító jegyet, csak nem vágom hogy ha most ezt elhasználom akkor utána hogyan jön ki az a kb 124darab lehetőség, amit a promókban olvastam.Köszönöm a felvilágosítást előre is!:)
Feltöltöttem a starsra az adataim amit kértek. De nincs elküld gomb. Ha simán bezárom, akkor az jó?
Feltöltöttem a starsra az adataim amit kértek. De nincs elküld gomb. Ha simán bezárom, akkor az jó?
Pontosan milyen adatok? Most regeltél és név/cím/email kell, vagy bekérték a személyi és bankszámlakivonat másolatait?
Elvileg a help/contact support menüpontban tudsz nekik írni, bármi van ott megoldják.
Üdv! A mai napon fizettem be pár dollárt ide, ez előtt még nem játszottam a Starson.Az ügyben érdeklődnék hogy ez a 100K Privilege freeroll ami az első befizetéshez "jár", ez most valóban azt takarja hogy napi 4x is nevezhetek rá 1 hónapon keresztül? Látom a Tournament Ticketjeim között a versenyre jogosító jegyet, csak nem vágom hogy ha most ezt elhasználom akkor utána hogyan jön ki az a kb 124darab lehetőség, amit a promókban olvastam.Köszönöm a felvilágosítást előre is!:)