Raise Úr
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2014. jan. 12. 9:59

Pont most találtam meg neten a számlakivonatot. Elküldöm nekik, küldök még nekik 2010est is, h amúgy egyezik. Hátha kikacagnak. Továbbra is viccnek tartom, pedig nem is nevetek rajta.

Egy hete adtam be én is a másolatokat, a számlakivonatot a netbankról töltöttem le. Pdf-ben küldtem el, gond nélkül elfogadták, hiszen pontosan ugyanazt tartalmazza, mint a "gyári".

ZsoleszAK47
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 12. 10:25

Es a penzkuldeseket is korlazoztak nalad? Vagy csak a kifizetest! Ezert szoktam minden teremnel joval kifizetes elott verifikalni a szamlam mert psnel en is szoktam! Mondjuk nalam nem mentek el bszlakivonatig!

Nyugi max a pénzküldési limitet kell megemeltetnem ha nem bírok a sok ezer dollárral :)

ZsoleszAK47
Válasz Raise Úr kommentjére
2014. jan. 12. 10:26

Egy hete adtam be én is a másolatokat, a számlakivonatot a netbankról töltöttem le. Pdf-ben küldtem el, gond nélkül elfogadták, hiszen pontosan ugyanazt tartalmazza, mint a "gyári".

Áttettem JPG-be. Még elküldtem nekik egy 3 éves "gyárit", frissebb nincs. A helyükben elfogadnám, különben dühbe jövök.

zvar19
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 12. 11:09

a szabály az szabály, ha ez az engedélyeztetési folyamat, akkor ha fejre állsz se fognak neked engedni...

zulusierra
2014. jan. 12. 11:57

Áttettem JPG-be. Még elküldtem nekik egy 3 éves "gyárit", frissebb nincs. A helyükben elfogadnám, különben dühbe jövök.

Nem értem hogy miért kell ezen háborogni.
Nálam el van mentve a személyi és bankkártya másolata, a banki kivonatot letöltöm, vagy 2 óra alatt megszerzem a bankból.
Nemrég regeltem egy új terembe ezeket is azonnal elküldtem, 5 perc az egész.
A netes bankszámlakivonatot is el szokták fogadni, lehet hogy csak azért mert magyar nyelvű, és nem tudják hogy netes, de ha külön felhívod rá a figyelmüket (pl. elküldesz mellé egy nem neteset is...) akkor lehet hogy nem fogadják el.
Világosan elmondták hogy 3 hónapnál régebbi nem lehet, erre elküldesz nekik 3 éveset, és még te leszel dühös ha visszadobják.

ZsoleszAK47
Válasz zulusierra kommentjére
2014. jan. 12. 12:10

Nem értem hogy miért kell ezen háborogni.
Nálam el van mentve a személyi és bankkártya másolata, a banki kivonatot letöltöm, vagy 2 óra alatt megszerzem a bankból.
Nemrég regeltem egy új terembe ezeket is azonnal elküldtem, 5 perc az egész.
A netes bankszámlakivonatot is el szokták fogadni, lehet hogy csak azért mert magyar nyelvű, és nem tudják hogy netes, de ha külön felhívod rá a figyelmüket (pl. elküldesz mellé egy nem neteset is...) akkor lehet hogy nem fogadják el.
Világosan elmondták hogy 3 hónapnál régebbi nem lehet, erre elküldesz nekik 3 éveset, és még te leszel dühös ha visszadobják.

Csak világosan feltüntetem nekik, h ugyanazok az adataim. A nem netes decemberi számlakivonat. Az a bajom, h nem juthatok hozzá a pénzemhez, amikor nagyon is kéne. Meg eddig sosem kérték. Ez amúgy az .eu-s váltás miatt van?

zulusierra
2014. jan. 12. 12:13

Csak világosan feltüntetem nekik, h ugyanazok az adataim. Az a bajom, h nem juthatok hozzá a pénzemhez, amikor nagyon is kéne. Meg eddig sosem kérték. Ez amúgy az .eu-s váltás miatt van?

Szerintem igen, legalábbis azóta elég sok embertől bekérték ezeket.
Gondolom azoktól nem kérik újra akik már egyszer beküldték.

kertitorp
2014. jan. 12. 12:40

Nem egyszerű a pénzemhez hozzájutni.

Kedves Katona!

Köszönjük válaszát.

Fényképes igazolványának másolatát megkaptuk.

Azonban továbbra is szükségünk van legutóbbi közüzemi számlájának másolatára (ez lehet vonalas telefon- vagy internet szolgáltató számlája is), amelyen látható neve és lakcíme, valamint a számla kiállításának dátuma. Amennyiben nincsen a nevén közüzemi számla, örömmel elfogadjuk egy bankszámlakivonatának másolatát is, amely nem régebbi három hónapnál.

Játékosszámlájáról addig nem távolíthatjuk el a korlátozást, amíg az adatérvényesítési folyamat le nem zárul.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk ismét bizalommal.

Üdvözlettel:

Orlando V.
Számlabiztonsági Osztály

SOHA nem kérjük öntől, hogy e-mailben, telefonon, cseten vagy bármilyen más módon elárulja a belépéshez szükséges adatait vagy jelszavát. Azt javasoljuk, hogy belépési adatait semmilyen körülmények között sem adja ki senkinek sem.

Fokozza a számlája biztonságát az SMS érvényesítés segítségével, amely egy ingyenes szolgáltatás. SMS üzenetet kap, ha a PokerStars rendszere szokatlan tevékenységet észlel a számlájával kapcsolatban. Ennek aktiválásához válassza a "Számla"->" SMS biztonsági lehetőségek" menüpontokat a PokerStars lobbiból.

Elküldtem nekik egy közüzemi számlát, csak egyik sincs az én nevemen. Édesapám meg László, nem pedig Zsolt. Ha ő is Zsolt lenne már hozzáférhetnék a pénzemhez :D Na már most bankszámlakivonatom nincs, mert minek. Neten elrendezek mindent amire szükségem van. Hétfőn irány a bank egy kib*szott számlakivonatért. Lakcímigazoló kártyát el sem küldtem nekik, mert nem egyezik a PS-en megadott címmel.

Felesleges időpazarlás, idegeskedés, a pénz meg kéne. KÖSZÖNÖM PS! Hülye világban élünk...

Nekem Full Tilten kérték úgy kb 10 napja, nekem elfogadták a lakcímkártya beszkennelt másolatát. A biztonság kedvéért elmagyaráztam nekik, hogy idehaza ez egy hivatalos papír, mi ezt használjuk, és nem volt belőle gond.

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. jan. 12. 13:21

Ha normálisan csinálod 3 munka nap alatt megvan , ha nincs 3 napi tartalékod nem a stars a szánalmas hanem te.

Elegem van belöle hogy mindenki fikáza a legjobb pokertermet , nem tetszik meny ipokerra. És ne spameld tele a topikot.

Galambos Tarzan
Válasz Kukker kommentjére
2014. jan. 12. 23:14

Nem fogad el semmiféle letöltött kivonatot, gyári kell nekik. Muszáj elcsattogni a bankba. A jó hír az, hogy valószínűleg ezt csak egyszer kell megtenni. Egy sz.pás még belefér.

Érdekes nálam gond nélkül elfogadták.

Élő ügyfélszolgálat