Brandex
Válasz lecso10 kommentjére
2014. febr. 14. 18:21
Ha termelsz 750 vpp-t, akkor kapsz 10$-t, amit 1 FPP-ért kiválthatsz. Az fpp-ket pedig használd el satellitekre.
ohh. már értem! örök hálám
kry
Válasz Brandex kommentjére
2014. febr. 14. 18:57
Én nemrég tértem át Ongame-röl PS-re. ott egyszerü volt a dolog.. de ha jol értelmezem akkor PS-en igen szar és nemis nagyon éri meg a rake-et dolcsiban visszakapni. mert van itt VPP meg FPP.. és értemén h minnél magasabb szintü VIP szintem van annál több pontot kapok.. de ha csak Chromestar vagyok akkor komolyan 750VPP kell ahoz h 10 dolcsit visszakapjak? vagy ha elértem a 750VPP szintet akkor 1 FPP-ért kapok 10 dolcsit? ezt a részét nem értem..
[TABLE="width: 566"]
[TR]
[TH="class: last, bgcolor: #D7D6D6, colspan: 2"]Legfontosabb ChromeStar jutalmak[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F5F3F3"]
Legalább 100 FPP[/TD]
[TD="class: last, bgcolor: #F5F3F3"]Ha eléred a ChromeStar VIP szintet, legalább 100 FPP-t kapsz. FPP-id felhasználásával nevezhetsz versenyekre, vagy tartogathatod a pontokat, és elköltheted a VIP Áruházban!
[/TD]
[/TR]
[TR="class: alt"]
[TD="bgcolor: #EAE8E8"]
Csillagdíjak[/TD]
[TD="class: last, bgcolor: #EAE8E8"]Az első 10 $-os VIP Csillagdíj 750 éves VPP összegyűjtésekor jár.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F5F3F3"]
Ingyenes versenyek[/TD]
[TD="class: last, bgcolor: #F5F3F3"]
[*]VIP 5 000 $-os heti verseny [freeroll legalább ChromeStar szinten]
[*]100 000 $-os Privilege freerollok
[*]Minden VIP verseny
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
PokerStars VIP Klub - ChromeStar bónuszok és ösztönző ajánlatok
gabaj
Válasz kry kommentjére
2014. febr. 14. 20:17
Lehet nevet vagy accountot változtatni PS-en és ha igen, akkor hogyan?
iKeksz
Válasz gabaj kommentjére
2014. febr. 14. 22:20
Lehet nevet vagy accountot változtatni PS-en és ha igen, akkor hogyan?
Nevet nem hinném, de accountot lehet szerintem, én nekem FTP-n kellett és ott pár levél után benne voltak a buliban.
*ha új accot kapsz, nyílván lehet új neved
ivanesz
Válasz iKeksz kommentjére
2014. febr. 15. 10:26
Nevet nem hinném, de accountot lehet szerintem, én nekem FTP-n kellett és ott pár levél után benne voltak a buliban.
*ha új accot kapsz, nyílván lehet új neved
Mivel magyaráztad az okát ha publikus?
titcar
Válasz wzz kommentjére
2014. febr. 15. 13:40
ma este 8kor 1M sn freeroll.
iKeksz
Válasz ivanesz kommentjére
2014. febr. 15. 15:25
Mivel magyaráztad az okát ha publikus?
Nem tudtam visszakövetni a régi accom se pw se id se email címet nem vágtam, aztán nyitottam egy újat, de nem akartam, hogy multi acc miatt 1x csak zároljanak. De most jut eszembe, hogy a régit kaptam vissza, több leveles találós kérdésesben beugrottak a dolgok és az újat zárolták.
nbzmgpkr
Válasz Thomasson kommentjére
2014. febr. 15. 17:38
azt érti valaki, hogy a ma 17-kor kezdődött 2.20 dolláros versenynek miért sunday splash a neve, amkor ma saturday van. vagy én nem értek valamit?
REBIRTH8888
2014. febr. 16. 3:39
Sziasztok, szeretném megkérdezni, létezik-e olyan Ps-on, hogy OfficialPokerRanking oldalon beírom az illető nick-ét és azt mondja, nincs találat, közben 8 cash asztalon kib@szott gyanúsan fosztogat mindenkit?!
Nymfo
2014. febr. 16. 7:34
Az OPR csak torna eredményekkel foglalkozik, cashsel nem
Egyébként egy jó cash játékosról valószínűleg más adatbányász oldalon sem találsz majd infót, mert ha jól emlékszem pár éve volt ebből valami jogi ügy is és azóta a PS kliensben ki lehet kapcsolni a trackelést.