Kösz,csak nagyon érdekes volt, mert más cash játékosok is szerepelnek ezen az oldalon, maximum nem járultak hozzá, az adataik megjelenítéséhez, vagy ahogy mondod nem játszanak tornát, de akkor is látszanak, csak értelemszerűen az adat mezők üresek. Mindegy is végül elég szépen kifosztottam. :) THX
Hali! Kérdésem lenne,amire biztos megtalálnám a választ,ha visszanyálaznék több ezer hozzászólást,de így gyorsabb szerintem.
Ha én a PS-en átküldök valakinek egy összeget,az mennyi idő múlva tudja kiutalni a számlájára és ebbe beleköthetnek e a PS-nél? Több kisebb tranzakció már volt köztünk régebben,de ő nem játszott az utóbbi egy évben és ezáltal mozgás sem volt a számláján.
Net won-nak kell annyinak lennie tudtommal, amennyi az átküldött összeg, hogy ki lehessen utalni.
Tehát ha pl. nekiáll cashezni, ami kasszákat húz, azok összege van annyi, akkor már jó is.
Nem kötnek bele, mindennaposak az ilyen mozgások.
Hali! Kérdésem lenne,amire biztos megtalálnám a választ,ha visszanyálaznék több ezer hozzászólást,de így gyorsabb szerintem.
Ha én a PS-en átküldök valakinek egy összeget,az mennyi idő múlva tudja kiutalni a számlájára és ebbe beleköthetnek e a PS-nél? Több kisebb tranzakció már volt köztünk régebben,de ő nem játszott az utóbbi egy évben és ezáltal mozgás sem volt a számláján.
az attól függ hogy amire átmegy számla, az volt e már verify-olva, vagy hogy onnan történt e már kiutalás korábban.
azt viszont nem tudom hogy Ps beleköt e. Mivel a másik számlán nem volt játék, elég pénzmosásgyanús a story
Haverom kérdezi, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a .eu-n trackeljen a HM2? 8 óra lenne visszakeresnem, én meg elfelejtettem. :D
Haverom kérdezi, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a .eu-n trackeljen a HM2? 8 óra lenne visszakeresnem, én meg elfelejtettem. :D
preferred seating probléma
A mostani HM2 frissítés után eltűntek a preferred seating beállítások a HM2-ben a Pokerstars-nál, a többi teremnél rendben van. A probléma az, hogy azóta nem is tudom visszaállítani! Beállítom a preferred seat number-t, de nem menti el, probáltam többször is, újraindítottam, semmi! Eddig tökéletesen működött! Valaki tapasztalt már ilyet? Segítséget előre is köszönöm!
A mostani HM2 frissítés után eltűntek a preferred seating beállítások a HM2-ben a Pokerstars-nál, a többi teremnél rendben van. A probléma az, hogy azóta nem is tudom visszaállítani! Beállítom a preferred seat number-t, de nem menti el, probáltam többször is, újraindítottam, semmi! Eddig tökéletesen működött! Valaki tapasztalt már ilyet? Segítséget előre is köszönöm!
az eddig megszokott 10 perc heíyett már több mint 24 órája pending állapotbab van a cashout-om. másnál is ez van vagy csak engem ajándékozott meg a stars ezzel?