balu999
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. febr. 19. 14:03

az eddig megszokott 10 perc heíyett már több mint 24 órája pending állapotbab van a cashout-om. másnál is ez van vagy csak engem ajándékozott meg a stars ezzel?

Nálam teljesen ok volt tegnap. Pár perc elég volt.

Lucky Zola
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. febr. 19. 15:54

Tegnap pár perc alatt kint volt a pénz a Skrill-en.

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. febr. 19. 16:17

Nem kaptál mélt hogy adatelenörzés kell vagy hasonló?

balu999
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. febr. 19. 16:24

Nem kaptál mélt hogy adatelenörzés kell vagy hasonló?

Nem. lehet mert regelve vok már vagy 8 éve és azért nem b@sztatnak :)

naggeri
Válasz katkar kommentjére
2014. febr. 19. 16:40

A mostani HM2 frissítés után eltűntek a preferred seating beállítások a HM2-ben a Pokerstars-nál, a többi teremnél rendben van. A probléma az, hogy azóta nem is tudom visszaállítani! Beállítom a preferred seat number-t, de nem menti el, probáltam többször is, újraindítottam, semmi! Eddig tökéletesen működött! Valaki tapasztalt már ilyet? Segítséget előre is köszönöm!

ja detto
csináld azt hogy session előtt lecsekkolod.
Nekem konkrétan el volt csúszva, fél óra alatt vettem észre hogy én nem vagyok ilyen feszes bakker.
:D
Persze attól függetlenül bejöttek a move-jaim, szóval lehet nem is kell hud mostantól :D

wzz
Válasz naggeri kommentjére
2014. febr. 19. 17:51
SOFTIKA
Válasz Thomasson kommentjére
2014. febr. 20. 0:45

atmasoltam az egesz ps konyvtarat 1ik geprol a masikra es eltuntek a note-ok es filtereim ..vki?

zend
Válasz SOFTIKA kommentjére
2014. febr. 20. 1:42

atmasoltam az egesz ps konyvtarat 1ik geprol a masikra es eltuntek a note-ok es filtereim ..vki?

Ha nem adtál meg neki más útvonalat akkor alapesetben ezek a c:/Users/Appdata/Local/PokerStars.EU könyvtárban vannak,de a kliens options--> player notes alatt meg tudod nézni a pontos helyét a fájloknak.

SOFTIKA
Válasz zend kommentjére
2014. febr. 20. 1:51

siker tyty

Ferencem
Válasz SOFTIKA kommentjére
2014. febr. 20. 15:28

Sziasztok! SOS segítségre lenne szükségem. Pokerstarsra szeretnék 19$-t (Wilderzon) full tilten küldenék érte 20$-t (Wilderzon). Valamiért nem enged transferelni a két terem között. Megbízható tagoknak előre küldöm. Köszönöm

Élő ügyfélszolgálat