titcar
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2014. márc. 2. 5:28

srácok, csak jelezném, hogy ha befizettek 100+$-t és megadjátok a SUNDAY8 bonuszkódot, akkor kaptok egy 55$-os SM 8. évfordulós satellite jegyet. true story...csak elfelejtették reklámozni

zsír

L.T.
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2014. márc. 2. 8:25

srácok, csak jelezném, hogy ha befizettek 100+$-t és megadjátok a SUNDAY8 bonuszkódot, akkor kaptok egy 55$-os SM 8. évfordulós satellite jegyet. true story...csak elfelejtették reklámozni

Ez komoly?meddig él?

Maxxxika
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 2. 9:13

We have 2 different reload bonuses for Sunday 8 Million satellites, one with minimum $30 deposit where you use the code MILLION8 to receive a $11 Sunday Million Anniversary Ticket. The ticket is valid for entry into the $11 Deadline Satellite (Tournament #869622870) which takes place on March 2 at 13:30 ET and awards 1,000 seats to the Sunday Million 8th Anniversary tournament.

The other offer has a minimum deposit of $100 (CAD 110), with the code SUNDAY8 where you get a $55 Sunday Million Anniversary Ticket. This ticket can be used for any Sunday Million 8th Anniv Sat: $55 [Turbo], 500 Seats Gtd and Sunday Million 8th Anniv Sat: $55 [Turbo], 5 Seats Gtd tournament in the lobby.

Please do keep in mind that the bonus code can only be used once during the promotion period. Also, please note that if you cash out any amount from your PokerStars account during the bonus period, but prior to making a qualifying deposit, you will be ineligible for the deposit bonus.

To locate this special edition of the Sunday Million from the PokerStars Lobby screen, please select:

'Tourney' → 'All'

Please note that the ticket expires on 2 March and holds no value after this time. It cannot be exchanged or traded for cash or T money.

20:15-kor kezdődik az 500 Seats Gtd, előtte óránként van 5 Seats Gtd úgyhogy gondolom max addig él a bónusz.

Palesz76
2014. márc. 2. 10:27

Lehet hogy megszüntették?
Nem találom sehol ezt a 100+ befizetésest 55$ ticketért!
Nagy esélynek tartom, lehet hogy a sok befizető miatt vissza is vonták ?

Maxxxika
2014. márc. 2. 10:39

1 órája fizettem be, én megkaptam. Honlapon nem találom a promót.
Próbáld ki, kezdeményezz befizetést a bónuszkóddal.
Még mielőtt jóváhagyod, már kiírja, hogy megkaptad a jegyet.

Palesz76
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. márc. 2. 11:00

1 órája fizettem be, én megkaptam. Honlapon nem találom a promót.
Próbáld ki, kezdeményezz befizetést a bónuszkóddal.
Még mielőtt jóváhagyod, már kiírja, hogy megkaptad a jegyet.

Valóban megjött a ticket :)
Köszi az infót

Maxxxika
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. márc. 2. 11:04

Valóban megjött a ticket :)
Köszi az infót

Nincs mit, jöhet a chipdumping :D

van Gerwen
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. márc. 2. 17:50

Ma megnyerem az SM-et, és holnap reggelre ott lesz a számlámon 1 millió dollár, a kérdésem az volna, hogyan fogok tudni levenni annyi pénzt "legálisan"? Eddig csak magyar bankszámláról fizettem be és utaltam ki pénzt.

shiningKKingdom
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. márc. 2. 17:57

Ma megnyerem az SM-et, és holnap reggelre ott lesz a számlámon 1 millió dollár, a kérdésem az volna, hogyan fogok tudni levenni annyi pénzt "legálisan"? Eddig csak magyar bankszámláról fizettem be és utaltam ki pénzt.

Ezen majd ráérsz aggódni ha behúztad :)

d-_-b
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. márc. 2. 18:03

Átküldöd nekem, majd megoldom ;)

Élő ügyfélszolgálat