kry
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 2. 18:05

mindenkinek egy nagy rakás poppy seed-ed az SM8-ra

:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:))

naggeri
2014. márc. 2. 18:50

nemtom induljak e egyáltalán.. ez akkora lottó lesz hogy öröm lesz nézni

iKeksz
2014. márc. 2. 20:24

Stormon 5percet kell várni minden egyes leosztásra lol...

Sempronius
Válasz iKeksz kommentjére
2014. márc. 2. 20:27

Stormon 5percet kell várni minden egyes leosztásra lol...

Elég égő......

gabaj
Válasz Sempronius kommentjére
2014. márc. 2. 21:58

Jó rövid volt, viszonylag sokáig benn voltam (néhány 100).

iKeksz
2014. márc. 3. 0:43

Ezen beszarok, rákerestem Chris Moneymakerre :))

shiningKKingdom
Válasz iKeksz kommentjére
2014. márc. 3. 0:57

Ezen beszarok, rákerestem Chris Moneymakerre :))

Lehet hogy a szerződésébe van foglalva hogy pötyögjön itt is havonta egy keveset :)

Wildcatfish
2014. márc. 3. 20:10
Mobile80
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2014. márc. 3. 20:47

srácok, csak jelezném, hogy ha befizettek 100+$-t és megadjátok a SUNDAY8 bonuszkódot, akkor kaptok egy 55$-os SM 8. évfordulós satellite jegyet. true story...csak elfelejtették reklámozni

Köszönjük az infót!
Jöhet máskor is ilyen. :)

Netrol
2014. márc. 4. 7:31

Hát mi történ velem a starson!! Az egyik asztalnál volt egy igen laza ellenfelem kb 60-70 %-át játszotta meg a lapjainak és valahogy mindig összeakadtunk. Mindegy volt milyen lappal mentem ellene ötből öt partyt buktam ellene AK-val, QQ-val stb. Eldöntöttem, hogy ha ő játékban van én bármi is legyen nállam dobok. Még a KK-t is dobtam, mert úgy éreztem a véletlen lap generátor rám utazik, és külső szemlélőként néztem végig, hogy nyírta ki a többi játékost a szemét lapjaival végül a heads-upot ketten játszottuk amit természetesen megnyert. Nem értem!! Tudom én, hogy variancia meg minden, de hogy lehet ez?? Kinyír az asztalnál 5 embert az okádás szar lapjaival, turn river sorra javul a flop settemet javulja le és úgy ad meg all int, hogy két lap hiányzik neki a sorhoz. Hogy van ez?

Élő ügyfélszolgálat