mindenkinek egy nagy rakás poppy seed-ed az SM8-ra
:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:)):cool::o:))
nemtom induljak e egyáltalán.. ez akkora lottó lesz hogy öröm lesz nézni
Stormon 5percet kell várni minden egyes leosztásra lol...
Stormon 5percet kell várni minden egyes leosztásra lol...
Jó rövid volt, viszonylag sokáig benn voltam (néhány 100).
Ezen beszarok, rákerestem Chris Moneymakerre :))
Ezen beszarok, rákerestem Chris Moneymakerre :))
Újra mission weak van Starson
Mission Week - Complete Your Mission and Win Cash Prizes!
srácok, csak jelezném, hogy ha befizettek 100+$-t és megadjátok a SUNDAY8 bonuszkódot, akkor kaptok egy 55$-os SM 8. évfordulós satellite jegyet. true story...csak elfelejtették reklámozni
Hát mi történ velem a starson!! Az egyik asztalnál volt egy igen laza ellenfelem kb 60-70 %-át játszotta meg a lapjainak és valahogy mindig összeakadtunk. Mindegy volt milyen lappal mentem ellene ötből öt partyt buktam ellene AK-val, QQ-val stb. Eldöntöttem, hogy ha ő játékban van én bármi is legyen nállam dobok. Még a KK-t is dobtam, mert úgy éreztem a véletlen lap generátor rám utazik, és külső szemlélőként néztem végig, hogy nyírta ki a többi játékost a szemét lapjaival végül a heads-upot ketten játszottuk amit természetesen megnyert. Nem értem!! Tudom én, hogy variancia meg minden, de hogy lehet ez?? Kinyír az asztalnál 5 embert az okádás szar lapjaival, turn river sorra javul a flop settemet javulja le és úgy ad meg all int, hogy két lap hiányzik neki a sorhoz. Hogy van ez?