Netrol
Válasz Mobile80 kommentjére
2014. márc. 4. 7:34

Ja a másik dolog, nem tudom milyen gyakran esik le póker az asztalra, pláne úgy, hogy turn river javul pókerig, de a tegnapi egy órás játékom alatt háromszor jött ki így, az egyik szerencsére nekem, minden esetre ez is fura!

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. márc. 4. 8:21

Hát mi történ velem a starson!! Az egyik asztalnál volt egy igen laza ellenfelem kb 60-70 %-át játszotta meg a lapjainak és valahogy mindig összeakadtunk. Mindegy volt milyen lappal mentem ellene ötből öt partyt buktam ellene AK-val, QQ-val stb. Eldöntöttem, hogy ha ő játékban van én bármi is legyen nállam dobok. Még a KK-t is dobtam, mert úgy éreztem a véletlen lap generátor rám utazik, és külső szemlélőként néztem végig, hogy nyírta ki a többi játékost a szemét lapjaival végül a heads-upot ketten játszottuk amit természetesen megnyert. Nem értem!! Tudom én, hogy variancia meg minden, de hogy lehet ez?? Kinyír az asztalnál 5 embert az okádás szar lapjaival, turn river sorra javul a flop settemet javulja le és úgy ad meg all int, hogy két lap hiányzik neki a sorhoz. Hogy van ez?

Ezen hülyeség agyalni. Én egyszer úgy lettem második egy 3200 indulós mtt-n,h az ft-n kilenc emberből 6-t egy őrült orosz ejtett ki. De gyakorlatilag 3 percenként egyesével ugyanígy mint ahogy leírtad. Amikor ketten maradtunk rátoltam a bubi páromat, egyből megadta valami 56o-al, persze ki is ejtett engem is. Sosem felejtem el, azóta az eredményeit nézve szerintem tönkre is ment.
Ő az: KRONSHTADT83 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

lecso10
2014. márc. 4. 18:56

Ja a másik dolog, nem tudom milyen gyakran esik le póker az asztalra, pláne úgy, hogy turn river javul pókerig, de a tegnapi egy órás játékom alatt háromszor jött ki így, az egyik szerencsére nekem, minden esetre ez is fura!

Az utóbbi pár nap. :)

vakegér.
2014. márc. 4. 19:26

Azért mert nem véletlen generátor dobja a lapokat,a játékélmény fokozása a cél,élöbe nem igy jönnek a lapok,az biztos.

Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. márc. 4. 20:37

Na igen a színsor a másik január óta már vagy 3-4 leesett nekem szerintem ez is érdekes. De ez a PS én már nem lepődök meg semmin

tarisznya
2014. márc. 6. 13:34

Sziasztok, érdeklődöm, hogy nálatok megy a PS?? Az tapasztalom, hogy csak connecting felirat megy jobbról balra, balról jobbra. A nagy "faluban" élek, és a többi site simán elindul...

Valakinek tipp???

Köszi előre is!

1rk4f1rk4
2014. márc. 6. 13:35

Csak nekem nem megy a PS? Connection 100% mégse csatlakozik...

1rk4f1rk4
Válasz tarisznya kommentjére
2014. márc. 6. 13:36

Hehe :) 1 perccel lemaradtam :)

ZsoleszAK47
2014. márc. 6. 13:38

szerver restart van... pár perc és jó lesz

1rk4f1rk4
2014. márc. 6. 13:39

Jah, most olvasom hogy server restart van... minek irogatok ide, mikor google tudja a valaszt...

Élő ügyfélszolgálat