knowthisgame
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 1. 13:11

szeretem ezeket az új frissítéseket, hogy a preffered seat-től kezdve, a versenyek szűrésén át mindent újra be kell állítani újra..

nbzmgpkr
Válasz knowthisgame kommentjére
2014. ápr. 1. 13:35

szeretem ezeket az új frissítéseket, hogy a preffered seat-től kezdve, a versenyek szűrésén át mindent újra be kell állítani újra..

ezek szerint te látod a versenyeket? mert én továbbra sem. ha nem használok szűrőt, akkor csak a két következő sunday milliont látom, illetve azokra mindenféle szateliteket. és kész.

nbzmgpkr
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. ápr. 1. 13:37

aha, közben rájöttem. valahogyan bekerült a keresőmezőbe a sunday million nálam és ezért csak ezeket láttam. mondjuk nem tudom, hogyan került be oda, de mindegy.

nimga
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. ápr. 1. 21:25

Sziasztok

Lehet, nem pont ez a megfelelő topic a kérdésre, de mivel PS-en láttam ezt a dolgot (nem tudom, teremfüggő-e), talán belefér.

Szóval, nolimit holdem-ben néha előfordul (cash,6max), hogy ha több játékos is partyban van, bet is volt már esetleg,és az egyik kisebb pénzű játékos allin megy, ezt követően az adott utcán már csak call-olni lehet az allinjét (vagy fold), hiába van még utána több játékos nagyobb mennyiségű zsetonnal.

Ebben kérném a segítségeteket, hogy ez általános szabály vagy egyedi PS jellegzetesség, illetve pontosan mi is ez a szabály?

Megköszönném, ha tudnátok segíteni.

Cshősz
Válasz nimga kommentjére
2014. ápr. 1. 23:40

Sziasztok

Lehet, nem pont ez a megfelelő topic a kérdésre, de mivel PS-en láttam ezt a dolgot (nem tudom, teremfüggő-e), talán belefér.

Szóval, nolimit holdem-ben néha előfordul (cash,6max), hogy ha több játékos is partyban van, bet is volt már esetleg,és az egyik kisebb pénzű játékos allin megy, ezt követően az adott utcán már csak call-olni lehet az allinjét (vagy fold), hiába van még utána több játékos nagyobb mennyiségű zsetonnal.

Ebben kérném a segítségeteket, hogy ez általános szabály vagy egyedi PS jellegzetesség, illetve pontosan mi is ez a szabály?

Megköszönném, ha tudnátok segíteni.

under-raise szabály. ha az all in nem éri el a minimális emelés mértékét, akkor gyakorlatilag megadásnak minősül, és ha már volt akciód, akkor nem emelhetsz vissza

ceewyl
Válasz nimga kommentjére
2014. ápr. 2. 0:18

Egyedül a 888-on van más szabály (tudtommal), a többi teremben ez az elfogadott.

Brandex
2014. ápr. 3. 13:10

Megint meghalt..

knowthisgame
2014. ápr. 3. 13:20

Másnál is ez a kép jelenik meg ha el akarja indítani a klienst? Én már letöröltem és újra telepítettem az eu.-s klienst, de még mindig csak ennyit kapok :

Brandex
Válasz knowthisgame kommentjére
2014. ápr. 3. 13:23

Másnál is ez a kép jelenik meg ha el akarja indítani a klienst? Én már letöröltem és újra telepítettem az eu.-s klienst, de még mindig csak ennyit kapok :

Nálam ugyanez.. egyszercsak kidobott és azóta nemtudok visszalépni. Ugyanezt a kis sz@rt dobálja

knowthisgame
Válasz Brandex kommentjére
2014. ápr. 3. 13:24

Nálam ugyanez.. egyszercsak kidobott és azóta nemtudok visszalépni. Ugyanezt a kis sz@rt dobálja

akkor valami központi hiba van megint.. először azthittem hogy csak nálam van ilyen probléma, de akkor megint náluk van valami gebasz..

Élő ügyfélszolgálat