Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 3. 16:50
titcar
Válasz Netrol kommentjére
2014. ápr. 3. 21:15

az egész lobby lagzik mint atom, játszani be sem ülök, másnak is ez van?

reload is van amúgy 11€-s ept sat ticketért.

barack
Válasz titcar kommentjére
2014. ápr. 3. 21:23

Nálam ugyanez, volt, hogy 30 mp-re elment, aztán visszajött, azt hittem csak az én netem csinálja. Viszont az ellenfélnél semmi nem volt.

Lehet, h vmi országos / regionális dolog?

zoltanh
2014. ápr. 3. 21:41

Itt is, először azt hittem a nettel van a baj, de backup netről is laggol az egész. Értelmetlen most beülni bármire, mert tiltre megy ettől az ember.

BT86
Válasz Szecska kommentjére
2014. ápr. 3. 21:51

A gombot en is latom, es az elozo frissitesig rengetegszer kuldtem penzt ide-oda. De ha megnyomom azt a gombot, akkor a cashierbe visz, nem arra az ablakra,ahova az osszeget kell beirni. Raadasul azert se lehet osszekotesi hiba, mert FTProl tudok kuldeni a PSre,csak forditva nem.

A pokerstarsupdate.exe-vel indítod?

Szecska
Válasz BT86 kommentjére
2014. ápr. 3. 23:14

Kozben feligmeddig megoldodott a dolog:

ha a menubol inditanam a transfert, akkor csak a cashier jelenik meg, azon belul meg, ha a summary fulon vagyok, akkor nincs transfer gomb,csak az USD/EUR/stb fulon...

gabaj
Válasz Szecska kommentjére
2014. ápr. 5. 8:59

A hűségpontokat hogy lehet legjobban pénzre váltani? (pl. 6 fős szaton elindulni, majd leiratkozni?) És hol vannak ezek a versenyek, amiken lehet nevezni velük?

És én már jó régen regeltem PS-en, akkor én nem kapok pénzt az első befizetésemhez?

pilotkex
Válasz gabaj kommentjére
2014. ápr. 5. 16:25

ratholing szabály

Lehet megszűnik?
Nagyon jó lenne!!
Nonszensz h semmilyen más asztalra nem lehet beülni alappal, különbséget se tesz az egyes típusok között.
Ettől is csak a forgalom csökkent, senkinek nem jó.

Viszont ma ahogy toltam, egyszercsak mindenhova engedett minimummal is beszállni :)
Remélem így marad!

pilotkex
Válasz pilotkex kommentjére
2014. ápr. 5. 19:27

update: megint bekapcsolt. csak volt 1-2 nyugodtabb óra

Matt Coburn
2014. ápr. 5. 21:19

Megint előjön a probléma, 10 asztal fölött az asztalok elkezdenek grafikailag összeomlani.Felugrik egy asztal, de még az előző lapjait látom. Most oké hogy kilépek és visszalépek és akkor vagy megjavul vagy nem, de tudtok erre valami épkézláb megoldást? Teljesen jó a netem, a gépnek is bírnia kell, fele ilyen jó géppel is ment a 16 asztal. Vírusírtóztam meg ilyenek, tegnap érdekes módon ment is egyszerre kb. 13 asztal, azt hittem megjavult.

Élő ügyfélszolgálat