REBIRTH8888
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 6. 17:06

Sziasztok!

Érdeklődnék van-e valami befizetési bónusz a starson,csak mert megjelent a cashierben az opció,de nem találtam semmit. Üdv

21PoKeRaRcSuNy
Válasz REBIRTH8888 kommentjére
2014. ápr. 6. 17:10

Sziasztok!

Érdeklődnék van-e valami befizetési bónusz a starson,csak mert megjelent a cashierben,de nem találtam semmit. Üdv

Több is van. A Pokerstars cliensbem felül a hírdetésnél fogsz találni .

Rákattintva azonnal az internetes felület jön be és neked csak át kell írni a www.pokerstars.eu-ut .HU-ra és sima is .

REBIRTH8888
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2014. ápr. 6. 17:16

Több is van. A Pokerstars cliensbem felül a hírdetésnél fogsz találni .

Rákattintva azonnal az internetes felület jön be és neked csak át kell írni a www.pokerstars.eu-ut .HU-ra és sima is .

Köszi,de ezek csak új befizetésre vonatkoznak nem? Pl free 20, ice + hot. Olyan érdekelt volna ami már aktív játékosok számára is használható.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz REBIRTH8888 kommentjére
2014. ápr. 6. 17:59

Köszi,de ezek csak új befizetésre vonatkoznak nem? Pl free 20, ice + hot. Olyan érdekelt volna ami már aktív játékosok számára is használható.

Van valami storm akció, meg EPT , ez a kettő. Eggyik szarabb mint a másik kb .

Mac Hine
2014. ápr. 6. 19:32

warm up 1200 fővel indult el. 250K-s over. lol

REBIRTH8888
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2014. ápr. 6. 19:46

Van valami storm akció, meg EPT , ez a kettő. Eggyik szarabb mint a másik kb .

Na ja megint mission bizd-bazd van,amin eddig egyszer sikerült nyernem kemény 30 centet azt hiszem. :) Akik gyakran játszanak azoknak nincs semmi értelmes bónusz. Magyaroknak egyáltalán semmilyen normális freerollt sem biztosítanak, holott nagyon sokan vagyunk,azt gondolom. Még a napi 1.10 est is megszüntették. Jók a rendezvények! :)

csopi71
2014. ápr. 6. 22:03

Sziasztok! A segítségeteket kérném. Próbáltam befizetni PS-re a skrill számlámról, ahonnan már nem először megtettem ugyan ezt. De most valamiért nem tudtam. Amikor be írom a kis ablakba az összeget és rákattintok a jóváhagy gombra, nem történik semmi, nem hozza fel a skrill ablakot. Megpróbáltam FTP-n is de ott is ugyan ez volt. Mi lehet a gond?????

Gabor.
2014. ápr. 6. 23:49

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni cash-game mellet 180fős sng-okat játszani. Mivel még nem játszottal a 180 fősön igy szeretném megtudni mire kell itt számitani. Illetve egy adott limithez hány beülő ajánlott?

Aki játsza ezeket az irja le. Előre is köszönöm.

lecso10
Válasz Gabor. kommentjére
2014. ápr. 7. 8:22

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni cash-game mellet 180fős sng-okat játszani. Mivel még nem játszottal a 180 fősön igy szeretném megtudni mire kell itt számitani. Illetve egy adott limithez hány beülő ajánlott?

Aki játsza ezeket az irja le. Előre is köszönöm.

Először:
Póker Akadémia Videók / Póker Akadémia Pro Team / Aptok / PA Pro team oktató videó - Aptok - MT S&G stratégia (1. rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Másodszor:
Póker Akadémia Videók / Póker Akadémia Pro Team / Aptok / PA Pro team oktató videó - Aptok - MT S&G stratégia (2. rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Harmadszor:
2-300 bi.

Netrol
Válasz Gabor. kommentjére
2014. ápr. 7. 8:35

Komoly hétvége volt ez, nagyon nem ment a SnG kb $40 bukta. Ami viszont jó hír, hogy HU hyper SnG-n $57 plussz nagyon kevés leosztás alatt, sőt felkacsintottam $7 HU hyper SnG-ra 3-ból 3 nyerő 100%-ot hoztam :cool: összességében elégedett vagyok. Lehet, hogy el kéne gondolkodnom, hogy a HU-ot eröltessem, de a 45-180-as SnG-kat meg úgy szeretem, mert jó a hangulata!

Élő ügyfélszolgálat