Sziasztok!
Érdeklődnék van-e valami befizetési bónusz a starson,csak mert megjelent a cashierben az opció,de nem találtam semmit. Üdv
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e valami befizetési bónusz a starson,csak mert megjelent a cashierben,de nem találtam semmit. Üdv
Több is van. A Pokerstars cliensbem felül a hírdetésnél fogsz találni .
Rákattintva azonnal az internetes felület jön be és neked csak át kell írni a www.pokerstars.eu-ut .HU-ra és sima is .
Köszi,de ezek csak új befizetésre vonatkoznak nem? Pl free 20, ice + hot. Olyan érdekelt volna ami már aktív játékosok számára is használható.
warm up 1200 fővel indult el. 250K-s over. lol
Van valami storm akció, meg EPT , ez a kettő. Eggyik szarabb mint a másik kb .
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Próbáltam befizetni PS-re a skrill számlámról, ahonnan már nem először megtettem ugyan ezt. De most valamiért nem tudtam. Amikor be írom a kis ablakba az összeget és rákattintok a jóváhagy gombra, nem történik semmi, nem hozza fel a skrill ablakot. Megpróbáltam FTP-n is de ott is ugyan ez volt. Mi lehet a gond?????
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni cash-game mellet 180fős sng-okat játszani. Mivel még nem játszottal a 180 fősön igy szeretném megtudni mire kell itt számitani. Illetve egy adott limithez hány beülő ajánlott?
Aki játsza ezeket az irja le. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni cash-game mellet 180fős sng-okat játszani. Mivel még nem játszottal a 180 fősön igy szeretném megtudni mire kell itt számitani. Illetve egy adott limithez hány beülő ajánlott?
Aki játsza ezeket az irja le. Előre is köszönöm.
Komoly hétvége volt ez, nagyon nem ment a SnG kb $40 bukta. Ami viszont jó hír, hogy HU hyper SnG-n $57 plussz nagyon kevés leosztás alatt, sőt felkacsintottam $7 HU hyper SnG-ra 3-ból 3 nyerő 100%-ot hoztam :cool: összességében elégedett vagyok. Lehet, hogy el kéne gondolkodnom, hogy a HU-ot eröltessem, de a 45-180-as SnG-kat meg úgy szeretem, mert jó a hangulata!