Ti változtattok a jelszón? Most van ez az általános biztonságiréses mizéria. Fogalmam sincs hogy a starsra érvényes-e. Nem nagyon hiszem mivel ez több éves probléma tehát ha a stars jelszavai könnyen feltörhetőek lennének akkor tömegével fordult volna már elő hogy ebből gubanc van. Na ennyit az okoskodásról.
Vegyél biztonsági tokent akkor erősen 0% felé közelit az esélye hogy feltörik a számlád. Onnantól FB-re is kiírhatod a jelszót úgy se törik fel.
Ti változtattok a jelszón? Most van ez az általános biztonságiréses mizéria. Fogalmam sincs hogy a starsra érvényes-e. Nem nagyon hiszem mivel ez több éves probléma tehát ha a stars jelszavai könnyen feltörhetőek lennének akkor tömegével fordult volna már elő hogy ebből gubanc van. Na ennyit az okoskodásról.
a starsra nem érvényes.
[TABLE="class: sites"]
[TR="class: status-bad"]
[TD="class: status, bgcolor: #C0392B, align: right"]SEBEZHETŐ![/TD]
[TD="class: host"]netbank.erstebank.hu[/TD]
[TD="class: message"]WARNING: server returned more data than it should - server is vulnerable![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ez talán a leg neccesebb, de nézzétek át a teljes listát.
Heartbleed sebezhetőségi eredmények.
netbank.erstebank.hu No heartbeat response received, server likely not vulnerable Befoltozva: 2014-04-09 14:26:03
Két napja nem csatlakozik a szoftver. Kismilliószor újraindítottam a gépet, újratelepítetettem. Minden más perfekten működik. Mi lehet a gond?
Nekem most megállt az osztás a versenyeken, valakinek hasonló?
jessz
Nekem most megállt az osztás a versenyeken, valakinek hasonló?
Nekem olyat csinál, hogy amikor rámér a waiting list, akkor kidobja az asztalt, de azt írja ki, hogy a szék foglalt, miközben nekem van lefoglalva. :D Ha kinyomom az ablakot, akkor ki van cselezve a hiba, de azért minden asztalnál ezt csinálja, az már kicsit zavaró.