Wildcatfish
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. ápr. 9. 13:30

Ti változtattok a jelszón? Most van ez az általános biztonságiréses mizéria. Fogalmam sincs hogy a starsra érvényes-e. Nem nagyon hiszem mivel ez több éves probléma tehát ha a stars jelszavai könnyen feltörhetőek lennének akkor tömegével fordult volna már elő hogy ebből gubanc van. Na ennyit az okoskodásról.

Vegyél biztonsági tokent akkor erősen 0% felé közelit az esélye hogy feltörik a számlád. Onnantól FB-re is kiírhatod a jelszót úgy se törik fel.

Matt Coburn
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. ápr. 9. 14:03

Vegyél biztonsági tokent akkor erősen 0% felé közelit az esélye hogy feltörik a számlád. Onnantól FB-re is kiírhatod a jelszót úgy se törik fel.

Köszi a tippet, utánanézek.

kry
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. ápr. 9. 14:10

Ti változtattok a jelszón? Most van ez az általános biztonságiréses mizéria. Fogalmam sincs hogy a starsra érvényes-e. Nem nagyon hiszem mivel ez több éves probléma tehát ha a stars jelszavai könnyen feltörhetőek lennének akkor tömegével fordult volna már elő hogy ebből gubanc van. Na ennyit az okoskodásról.

a starsra nem érvényes.

[TABLE="class: sites"]
[TR="class: status-bad"]
[TD="class: status, bgcolor: #C0392B, align: right"]SEBEZHETŐ![/TD]
[TD="class: host"]netbank.erstebank.hu[/TD]
[TD="class: message"]WARNING: server returned more data than it should - server is vulnerable![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ez talán a leg neccesebb, de nézzétek át a teljes listát.

Heartbleed sebezhetőségi eredmények.

Wildcatfish
Válasz kry kommentjére
2014. ápr. 9. 15:26

a starsra nem érvényes.

[TABLE="class: sites"]
[TR="class: status-bad"]
[TD="class: status, bgcolor: #C0392B, align: right"]SEBEZHETŐ![/TD]
[TD="class: host"]netbank.erstebank.hu[/TD]
[TD="class: message"]WARNING: server returned more data than it should - server is vulnerable![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ez talán a leg neccesebb, de nézzétek át a teljes listát.

Heartbleed sebezhetőségi eredmények.

Ott belépés elött a mobilodra küldenek egy kodot azt se egyszerü feltöni

Ahogy látom kb egy fontos oldalnincs a listán legroszabb esetbe a netpinéren rendel neked valaki 20 pidzát

naggeri
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 9. 16:07

netbank.erstebank.hu No heartbeat response received, server likely not vulnerable Befoltozva: 2014-04-09 14:26:03

mrtmarko
2014. ápr. 13. 8:02

Két napja nem csatlakozik a szoftver. Kismilliószor újraindítottam a gépet, újratelepítetettem. Minden más perfekten működik. Mi lehet a gond?

Koszka9999
Válasz mrtmarko kommentjére
2014. ápr. 13. 18:09

Nekem most megállt az osztás a versenyeken, valakinek hasonló?

icedavid
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. ápr. 13. 18:11

jessz

Matt Coburn
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. ápr. 13. 18:14

Nekem most megállt az osztás a versenyeken, valakinek hasonló?

Jaja. Azt a vad kapcsolgatást amit műveltem. Kilőttem,visszatértem. Végre chatablakban elkezdtek mozdulni az emberek és rákérdeztek hogy mi az úristen folyik itt.

Arkhon
2014. ápr. 13. 18:14

Nekem olyat csinál, hogy amikor rámér a waiting list, akkor kidobja az asztalt, de azt írja ki, hogy a szék foglalt, miközben nekem van lefoglalva. :D Ha kinyomom az ablakot, akkor ki van cselezve a hiba, de azért minden asztalnál ezt csinálja, az már kicsit zavaró.

Élő ügyfélszolgálat