A mai jubileumi Sunday Strom igazán nem mutatott semmi váratlant, buttonról betoltam a QQ-mat 15BB-vel, mire a nagyvakon ülő koléga fél perc gondolkodás után megadta a 29o-jával, a board: 26593.
:D
PS-en teljesen jo elfogolap a 92o...a srac mar kiismerte a stars rng-t :D
A mai jubileumi Sunday Strom igazán nem mutatott semmi váratlant, buttonról betoltam a QQ-mat 15BB-vel, mire a nagyvakon ülő koléga fél perc gondolkodás után megadta a 29o-jával, a board: 26593.
Egyébként hogy korholjalak, szerintem QQ-t vétek elpazarolni gombról pushra 15bb-vel, kivéve persze ha megadósak a vakok. Gyenge mezőnyben én ilyenkor rendkívül kiegyensúlyozatlanul és kiismerhetően sutáskodni szoktam, miniraise vagy limp akár 6-10bb-vel is, mindenképpen ki akarom provokálni az akciót.
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet visszaállítani a versenyek menűben a kezdési időpont alapján történő rendezést?
nekem elég sokáig ment a móka stormon. (valahol 1500 körül eshettem ki) 500k-s stackért toltam rá 99-et egy random orosz nyitásra (38/25) aki nyilván tudta tartani egy Q9s-el. turnön már sor és fd-je volt (+ Q livecard) szóval kizárt volt hogy holdoljak.
nekem elég sokáig ment a móka stormon. (valahol 1500 körül eshettem ki) 500k-s stackért toltam rá 99-et egy random orosz nyitásra (38/25) aki nyilván tudta tartani egy Q9s-el. turnön már sor és fd-je volt (+ Q livecard) szóval kizárt volt hogy holdoljak.
igen, ez egy bad beat story volt, mert tegnap volt 2-3 deeprunom és már láttam, sőőőt mit láttam, el is költöttem a fődíjakat !!!!
Big55-ön kaptam egy setoverset-et ~200 főnél, ezen a kicsapóson meg kivételesen elölről nem tudtam nyerni!!!
ma se lettem milliomos...
:)
:D Ó ez ismerős! Mondjuk 7000 fős versenynél ha már csak 700-an vagyunk akkor a soron következő szünetben kimegyek kávét főzni és amíg rotyog addig a mosdóban a tükör előtt magyarázom magamnak hogy a fődíjból mit veszek. Kicsit keveslem a pénzt, párezer dollárral most mi a fenét lehet kezdeni, de hát ez van, legyintek, majd elköltöm a dolgaimra. Aztán a következő 15 percben kiesek és mérgesen vonulok lefeküdni. :-D