naggeri
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 14. 15:26

persze a kv miatt nem alszok... aztán azon agyalok hogy hol csesztem el.. meg a #>@#@ nem tudok eldobni egy AQ-t 3betre ..mert ugye MINDIG AK-t mutat... és hasonlók :D

Matt Coburn
Válasz naggeri kommentjére
2014. ápr. 14. 15:43

persze a kv miatt nem alszok... aztán azon agyalok hogy hol csesztem el.. meg a #>@#@ nem tudok eldobni egy AQ-t 3betre ..mert ugye MINDIG AK-t mutat... és hasonlók :D

jajajaja:D

kry
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. ápr. 14. 16:35

Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet visszaállítani a versenyek menűben a kezdési időpont alapján történő rendezést?

ha a kezdetre klikkelsz, akkor a késve nevezéssel kezdődik...

lecso10
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. ápr. 14. 17:03

Egyébként hogy korholjalak, szerintem QQ-t vétek elpazarolni gombról pushra 15bb-vel, kivéve persze ha megadósak a vakok. Gyenge mezőnyben én ilyenkor rendkívül kiegyensúlyozatlanul és kiismerhetően sutáskodni szoktam, miniraise vagy limp akár 6-10bb-vel is, mindenképpen ki akarom provokálni az akciót.

63 vpip-vel és átlag stack háromszorosával üldögélt a nagyvak. :) Legalább nem kellett sokáig virrasztani, jobb az elején túlesni az ilyesmiken.

Matt Coburn
Válasz lecso10 kommentjére
2014. ápr. 14. 19:47

Oké, különben is téged igazolt hogy megadta. Csak mindenképpen okoskodni akartam egyet mert most upswingben vagyok és ilyenkor osztom az észt. :-D

szfvkrisz
2014. ápr. 15. 0:29

A mai jubileumi Sunday Strom igazán nem mutatott semmi váratlant, buttonról betoltam a QQ-mat 15BB-vel, mire a nagyvakon ülő koléga fél perc gondolkodás után megadta a 29o-jával, a board: 26593.
:D

Nyugtass meg, hogy nem egy ******, látnok russsszki volt? :) :)

lecso10
Válasz szfvkrisz kommentjére
2014. ápr. 15. 5:56

Nyugtass meg, hogy nem egy ******, látnok russsszki volt? :) :)

Portugál.

Netrol
2014. ápr. 17. 7:41

Mostanában inkább a HU Hyper SnG-t eröltetem $3,5 téten néha felkacsintva $7-ra a tapasztalat, hogy $7-on jobban megy, mint $3,5 téten.
Arra lettem figyelmes, hogy néha hiába van kiírva hogy regisztrált játékosok 0/2 nem enged felregelni. Ez miért lehet? Tapasztalta már más is ezt? És amit észrevettem, hogy ez inkább a $7-os asztalokon jellemző!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 19. 16:49

Nincs valami scoop promóció ? Bejelentkezéskor mindig feljön ,de nem taLálom , hogy mit kell beírni, mennyit kel befizetni .

torzon
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2014. ápr. 19. 22:43

Hú micsoda mérföldkő SNG zajlik,15$-os 180man,gyenge 28k pluszban,mellesleg van egy magyar top 3ban,még 29en vannak

Élő ügyfélszolgálat