Laller85
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 19. 23:20

Ps re mennyire "biztonságos" befizetni mastercarddal?! Sosem adtam még meg interneten kártyaadatokat, csak jelenleg skrillen nincs pénzem, banki utalással pedig várhatok jó pár napot, főleg az ünnepek miatt, ezért kérdezem biztonságos e az a megoldás?!

zend
Válasz Laller85 kommentjére
2014. ápr. 19. 23:24

Ps re mennyire "biztonságos" befizetni mastercarddal?! Sosem adtam még meg interneten kártyaadatokat, csak jelenleg skrillen nincs pénzem, banki utalással pedig várhatok jó pár napot, főleg az ünnepek miatt, ezért kérdezem biztonságos e az a megoldás?!

Teljesen.

zoltanh
Válasz torzon kommentjére
2014. ápr. 19. 23:38

Hú micsoda mérföldkő SNG zajlik,15$-os 180man,gyenge 28k pluszban,mellesleg van egy magyar top 3ban,még 29en vannak

Éééééss megnyerte!! Bár jön nagyot mákolt az uccsó leosztásban.

BT86
Válasz Thomasson kommentjére
2014. ápr. 20. 0:13

Nincs valami scoop promóció ? Bejelentkezéskor mindig feljön ,de nem taLálom , hogy mit kell beírni, mennyit kel befizetni .

Szerintem nincs.

lecso10
Válasz zend kommentjére
2014. ápr. 20. 10:42

Teljesen.

Azért nem mindegy,h hol és milyen gépről netezünk amikor begépeljük a kártyaadatankat. ;)

zend
Válasz lecso10 kommentjére
2014. ápr. 20. 12:17

Azért nem mindegy,h hol és milyen gépről netezünk amikor begépeljük a kártyaadatankat. ;)

Nyilván kizárólag csak saját gépről,soha nem használnám semmilyen kártyámat idegen gépről.

PokerEdge
Válasz zend kommentjére
2014. ápr. 20. 16:39

Egy jó pár hónapja nem toltam PS-en, és most belépésnél írja, hogy a számla csak a PokerStars.eu kliensről érhető el, amit le kell tölteni. Ez standard? (Gondolom az esetleges jegyzeteknek annyi...)

balu999
Válasz PokerEdge kommentjére
2014. ápr. 20. 16:42

Egy jó pár hónapja nem toltam PS-en, és most belépésnél írja, hogy a számla csak a PokerStars.eu kliensről érhető el, amit le kell tölteni. Ez standard? (Gondolom az esetleges jegyzeteknek annyi...)

Nálam semmi gáz nem volt a váltásnál, gondolom nálad se lesz. Töltsd le nyugodtan.

BT86
2014. ápr. 20. 22:14

Sőt, kötelező.
Majd a hh mentést állítsd be újra, már nem emlékszem pontosan mi, de vmi gond volt vele a kliens-csere után.

koviii
2014. ápr. 20. 23:51

Ha nem jönnek be a jegyzetek akkor is betudod importálni a régieket.

Élő ügyfélszolgálat