Sziasztok!
Régen nem játszottam már a pokerstars-on, azóta eléggé megnövelték az itm %-ot. 150 emberből simán 30 körül. 5-6000 emberből meg már 1000 körül kap pénzt. Ez eléggé fura, mert aki éppen csak itm, az éppen csak visszanyeri a pénzét. Ez gondolom inkább a rosszabb játékosoknak jó, akik örülnek az itm-nek is. Van erről valami leírás részletesebben levezetve, hogy mik a negatívumai, pozitívumai? Illetve más termekben is efelé halad a dolog, hogy minél nagyobb tömeg legyen itm?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sziasztok!
Mi a mai chalenge a starson? Már lejátszottam pár SNG-t mégsem teljesítettem, nem egy minimum 6 főset kell lejátszani?
Sziasztok!
Mi a mai chalenge a starson? Már lejátszottam pár SNG-t mégsem teljesítettem, nem egy minimum 6 főset kell lejátszani?
Pénzbe kell érni egy legalább 6 fősön.
Sziasztok
A summer daily challengen 7/10 et csinaltam eddig es minden versenybe be is regisztraltam de egyiken se jatszottam ez mitol lehet.Mikor elkezdodik a verseny onlinenak kell lenni vagy eleg csak beregelni?
Koszonom a valaszt
Sziasztok
A summer daily challengen 7/10 et csinaltam eddig es minden versenybe be is regisztraltam de egyiken se jatszottam ez mitol lehet.Mikor elkezdodik a verseny onlinenak kell lenni vagy eleg csak beregelni?
Koszonom a valaszt
Elég ha beregisztrálsz, allines verseny. Minden körben minden játékos allin van.
Kozonom a valaszokat es akkor miert van az hogy a beregelt verenyekben nincs benne a nevem meg email se kapok hogy ezen a versenyen jatszottam?
Most beneveztem lapot se lattam csak kiirta hogy 18xxx lettem nem ertem ezt.
Én úgy tudom csak akkor küldenek emailt, ha pénzbe érsz a versenyen!
Ok na megtalaltam a nevemet vegre a versenyek kozott na mostma csak biznom kell hogy penzbe erek.