Névváltoztatás.
Sziasztok .Lenne egy kérdésem.
Az okok magyarázatát most nem részletezném,mert nem akarok vele untatni senkit...
Szóval Május elején indítványoztam a megfelelő hatósági szerveknél a vezeték nevem megváltoztatását.
Azóta ezen túl vagyok,minden iratomat lecseréltettem immáron az új vezeték nevemre.
De van regisztrációm a Pokerstars-on.
Kérdésem az lenne,hogy most új regisztrációt kell csinálnom,vagy csináltatnom,ha ott akarok játszani?Vagy ilyen esetben mit kéne tennem,mivel az ott megadott irataim már a múlté.
Igazolványoktól a bankszámlakivonaton át a skrill-ig mindent lecseréltettem.
Tudna valaki ötletet,vagy érdemesebb a Pokerstars ügyfélszolgálatánál magyarázkodnom?
Válaszokat előre is köszönöm.
Az okok magyarázatát most nem részletezném,mert nem akarok vele untatni senkit...
Szóval Május elején indítványoztam a megfelelő hatósági szerveknél a vezeték nevem megváltoztatását.
Azóta ezen túl vagyok,minden iratomat lecseréltettem immáron az új vezeték nevemre.
Kérdésem az lenne,hogy most új regisztrációt kell csinálnom,vagy csináltatnom,ha ott akarok játszani?Vagy ilyen esetben mit kéne tennem,mivel az ott megadott irataim már a múlté.
Tudna valaki ötletet,vagy érdemesebb a Pokerstars ügyfélszolgálatánál magyarázkodnom?
Oké.Írtam nekik egy levelet.Leírtam benne mindent,ami lényeges lehet,aztán majd gondolom valamikor válaszolnak.Köszi a tippeket.Szerintem is jobb így.Mármint egyenesen.....Minden jót és még egyszer köszi a segítséget és a tanácsokat.
13.00tól server restart!
13.00tól server restart!
fazom már ebbe az undorito HM 2 -be.
Megint nem jo a hud a restart ota...
Most van VIP club shut out verseny is 10$+ befizetéssel ill én visaval fizettem be és feldóbot egy ablakot ha 30$ tolok be ad még 4$-t
Poker Online | Play Poker Games at PokerStars.com
Segítség kellene! Telefonon be lehet állítani, hogy az osztott lapok egymás mellett legyenek ne fedésben? Tudom, hogy a PC-s kliensben ezt be lehet állítani!
Sziasztok!
Akiknek LAG-olt a Stars sikerült valahogy megoldani?