Ivanovics82
Válasz kednaap kommentjére
2014. aug. 21. 10:23

Névváltoztatás.

Sziasztok .Lenne egy kérdésem.
Az okok magyarázatát most nem részletezném,mert nem akarok vele untatni senkit...
Szóval Május elején indítványoztam a megfelelő hatósági szerveknél a vezeték nevem megváltoztatását.
Azóta ezen túl vagyok,minden iratomat lecseréltettem immáron az új vezeték nevemre.
De van regisztrációm a Pokerstars-on.
Kérdésem az lenne,hogy most új regisztrációt kell csinálnom,vagy csináltatnom,ha ott akarok játszani?Vagy ilyen esetben mit kéne tennem,mivel az ott megadott irataim már a múlté.
Igazolványoktól a bankszámlakivonaton át a skrill-ig mindent lecseréltettem.
Tudna valaki ötletet,vagy érdemesebb a Pokerstars ügyfélszolgálatánál magyarázkodnom?
Válaszokat előre is köszönöm.

lecso10
Válasz Ivanovics82 kommentjére
2014. aug. 21. 10:47

Az okok magyarázatát most nem részletezném,mert nem akarok vele untatni senkit...
Szóval Május elején indítványoztam a megfelelő hatósági szerveknél a vezeték nevem megváltoztatását.
Azóta ezen túl vagyok,minden iratomat lecseréltettem immáron az új vezeték nevemre.
Kérdésem az lenne,hogy most új regisztrációt kell csinálnom,vagy csináltatnom,ha ott akarok játszani?Vagy ilyen esetben mit kéne tennem,mivel az ott megadott irataim már a múlté.
Tudna valaki ötletet,vagy érdemesebb a Pokerstars ügyfélszolgálatánál magyarázkodnom?

A legrövidebb út mindig az egyenes! ;) Én a helyedben megírnám a történetem a ps supportnak, majd ők megmondják,h mitévő legyél. Szerintem újból be kell majd küldened az új igazolványaidat és átírják ők az adataid.

balu999
2014. aug. 21. 10:48

"vagy érdemesebb a Pokerstars ügyfélszolgálatánál magyarázkodnom"

Sokkal hamarabb előrébb jutsz ha nem görcsölsz itt ,egyből PS-nek írsz :)

Ivanovics82
Válasz Thomasson kommentjére
2014. aug. 21. 11:43

Oké.Írtam nekik egy levelet.Leírtam benne mindent,ami lényeges lehet,aztán majd gondolom valamikor válaszolnak.Köszi a tippeket.Szerintem is jobb így.Mármint egyenesen.....Minden jót és még egyszer köszi a segítséget és a tanácsokat.

Koszka9999
2014. aug. 21. 11:45

13.00tól server restart!

Wildcatfish
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. aug. 21. 13:14

13.00tól server restart!

Ty hogy Írtad már pont akartam kérdezni mi van.

naggeri
2014. aug. 21. 13:47

fazom már ebbe az undorito HM 2 -be.
Megint nem jo a hud a restart ota...

Wildcatfish
2014. aug. 22. 14:18

Most van VIP club shut out verseny is 10$+ befizetéssel ill én visaval fizettem be és feldóbot egy ablakot ha 30$ tolok be ad még 4$-t

Poker Online | Play Poker Games at PokerStars.com

Netrol
2014. aug. 24. 7:34

Segítség kellene! Telefonon be lehet állítani, hogy az osztott lapok egymás mellett legyenek ne fedésben? Tudom, hogy a PC-s kliensben ezt be lehet állítani!

geri173
2014. aug. 25. 16:18

Sziasztok!

Akiknek LAG-olt a Stars sikerült valahogy megoldani?

Élő ügyfélszolgálat