Sziasztok!
Akiknek LAG-olt a Stars sikerült valahogy megoldani?
Sziasztok!
Szabályos e, ha 1 IP címről,1 gépről 2 számlával is játszunk. Természetesen nem egyszerre. Csak az egyik számla regisztrációja történt az említett IP címről. A barátom az ő számlájával akar nálam játszani. Kicsit aggódom, nehogy zárolják a számlám miatta. Köszi, a segítséget
Ez nem para. Rengetegszer előfordult nálam is minden következmény nélkül.
Sziasztok! A kérdésem az, hogy ha még évekkel ezelőtt volt egy PS accom, és kb 2 éve is csináltam egy másikat, akkor ha most kérvényezem az egyik törlését, akkor letörlik a másikat is ahol ugyan azok az adatok szerepelnek? A legmagasabb tét amin játszottam NL10 a starson, a pénzmozgás jelentéktelen, sosem volt cashout egyik accról sem. Tehát a körülmények ismeretében elég vicces lenne multiacc csalásról beszélni még ha a szabályzat előre is írja, hogy ilyet nem szabad. Mi ilyenkor a legjobb megoldás?
Írj a starsnak, hogy hallottad, hogy nem szabad multi-accolni és ezt te régen még nem tudtad, amikor 2 éve nyitottál egy újat. Leírhatod, hogy nem nagyon játszottál egyiken se. A korábbit törölni fogják és a régit meghagyják. Nálam ilyen az FTP-n volt, de én arra fogtam, hogy a fekete péntek után nem tudtam mi a teendő. ;)
Rendben, én is valami hasonlóra gondoltam, próba szekerce.
Időközben kiderült, hogy 3 accom volt :D de mivel egyik sem volt komoly ezért 2-t gond nélkül töröltek így mosom kezeim a nagy scoreok előtt.
Én már nem tudom eldönteni, hogy a ps zoom regek tényleg segghülyék, vagy csak hozzászoktak hogy úgyis jön a drill, ha oop 4betet callolgatnak 36-tal meg 97-tel.
Én már nem tudom eldönteni, hogy a ps zoom regek tényleg segghülyék, vagy csak hozzászoktak hogy úgyis jön a drill, ha oop 4betet callolgatnak 36-tal meg 97-tel.
Ma lesznek a VIP freeroolok (chrom ,silver ,gold)