Idefyt
Válasz Thomasson kommentjére
2014. szept. 16. 12:09

Újabb célpontokat keres a NAV online szerencsejátékok elleni hadjárata, írta a vg.hu. A sportfogadás után most a pókeroldalak vannak terítéken. Bár elvileg már 15 fogadási oldalt tett ideiglenesen elérhetetlenné a NAV, van olyan, amely még most is kifogástalanul működik és magyar nyelven elérhető. A vg.hu szerint eközben az adóhatóság úgy irányt vett: pénteken a piac legnagyobb szereplője, a PokerStars blokkolásáról döntöttek.
A máltai székhelyű PokerStars a legnagyobb online pókerterem a világon, a készpénzes online játékok 55 százaléka náluk zajlik. Idei versenysorozatukban a garantált fődíj 40 millió dollár. Saját ismertetőjük szerint a cég nem kaszinó, a regisztrált játékosok mindig egymás ellen küzdenek, és, ha csak nem valódi pénzben játszik valaki, egy fillérbe sem kerül a részvétel.
Érdekesség, hogy a közelmúltban a hasonló profilú oldalak közül elsőként kaptak online szerencsejáték-engedélyt Bulgáriában. A szakportálok szerint a magyar blokkolás egyrészt elenyésző hatékonyságú, másrészt tisztességtelen. A cégek esélyt sem kaptak, hogy a blokkolás előtt licencet szerezzenek. Másrészt viszont pillanatok alatt megkerülhetik a tiltást: elegendő megváltoztatni az IP-címet, kivált, hogy a legtöbb cégnek tíznél több, saját használatú IP-címe van. Arról nem is beszélve, hogy számos oldallal szemben semmilyen NAV-tiltás nincs érvényben a mai napig.

[*]

makmakmak
2014. szept. 16. 20:51

Üdv!

Nektek Zoom poker felrakja a hud-ot a Holdem Manager2? Windows 8.1 em van, normál asztalokon felrakja a hud-ot, Zoom-on csak legfelülre az asztalstatokat. Valaki segítsen légyszi, hogy mi lehet a gond?

d-_-b
Válasz makmakmak kommentjére
2014. szept. 16. 21:02

Rendszergazdaként indítottad a ps-t?

makmakmak
2014. szept. 16. 21:18

Igen és ezt a kis fejlécet ki is rakja, ahol az asztal vp, pf meg az utolsó kassza van, de játékosokhoz nem rakja ki a statokat.

The Trooper
Válasz makmakmak kommentjére
2014. szept. 16. 23:34

Üdv!

Nektek Zoom poker felrakja a hud-ot a Holdem Manager2? Windows 8.1 em van, normál asztalokon felrakja a hud-ot, Zoom-on csak legfelülre az asztalstatokat. Valaki segítsen légyszi, hogy mi lehet a gond?

Nálam működik rendesen.

VTomi24
2014. szept. 17. 0:06

Nekem meg mindig az előző handben szereplő játékosok statjai jelennek meg, szóval le van maradva a HUD, ez miért van?

TooBigJoe
2014. szept. 17. 0:12

Erről tudunk valami bővebbet ? Index - Gazdaság - Blokkolnák a PokerStarst is

gab1ka
2014. szept. 17. 8:42

Tegnap én is olvasgattam erről a tiltás mizériáról, rengeteg hírportálon fent van már, csodálom hogy miért nem kiemelt téma..Ennyire komolytalan lenne?

kry
2014. szept. 17. 8:52

nem lesz itt semmi se... :D meg senki se tud semmit se...

Galambos Tarzan
Válasz TooBigJoe kommentjére
2014. szept. 17. 10:34

Erről tudunk valami bővebbet ? Index - Gazdaság - Blokkolnák a PokerStarst is

Én Pamela Andersont blokkolnám már több, mint 20 éve :)

Élő ügyfélszolgálat