Gotcha87
Válasz Csede45 kommentjére
2014. okt. 25. 16:25
Szerintem a skrill -netteler cashback miatt van így, mert sok okos ki be fizet...
Nem amiatt van. Leírták, hogy a piac többi szereplőjét követik, és hogy még így is kevesebb a díj, mint máshol. Plusz nekik is vannak banki költségeik, amiket most ránk hárítanak. Egyébként ezerszer többen fizetnek kártyával, mint e-wallett-tel.
Magyarul csak ebből is pénzt akarnak és ennyi.
Amúgy meg mi ez a "sok okos"?
Hagy tartsam már ott a pénzem, annyi részletben, ahol akarom!
Netrol
Válasz Thomasson kommentjére
2014. okt. 25. 18:11
Teljesen normális dolog, banki tranzakciókat bonyolít le mindenki aki ki és be fizet természetes hogy ezért számolnak fel költségeket!
Galambos Tarzan
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. okt. 25. 19:20
Mindenesetre tényleg kezdenek róssz irányt venni a dolgok
Jaja. :( OFF: te is diszlexiás vagy, mint Aptok?
Nem értelek, miért lenne az?
NovaTerra
2014. okt. 25. 19:52
Ezt most nem igazán értem. Ha ps kiutal forintos számlára eurót, akkor nem az a bank váltja át forintra, ahova érkezik a pénz?
Netrol
Válasz NovaTerra kommentjére
2014. okt. 25. 20:33
De igen. És a bank számol fel költséget az átváltásért.
BrenDoN
2014. okt. 25. 21:58
Azt jól vettem ki, hogyha euros skrillről befizetek az euros walletra és átteszem az usdosra, tolom, visszateszem euros walletra, kiveszem euroban, euros skrillre, akkor nincs semmi fee?
Gotcha87
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. okt. 25. 23:45
Azt jól vettem ki, hogyha euros skrillről befizetek az euros walletra és átteszem az usdosra, tolom, visszateszem euros walletra, kiveszem euroban, euros skrillre, akkor nincs semmi fee?
jól... erre külön rá is kérdeztek 2+2-n és a PS-es arc konfirmálta
BrenDoN
Válasz Gotcha87 kommentjére
2014. okt. 26. 0:06
jól... erre külön rá is kérdeztek 2+2-n és a PS-es arc konfirmálta
Akkor gondolom ezzel a fishekre utaznak, illetve az "egzotikus" devizákat sarcolják meg, amit megint szinte csak a fishek használnak.
Gotcha87
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. okt. 26. 0:50
Akkor gondolom ezzel a fishekre utaznak, illetve az "egzotikus" devizákat sarcolják meg, amit megint szinte csak a fishek használnak.
Hát igen... Csak ezzel meg ugye az a gáz, hogy egyrészről több fisht (vagyis rekreációs játékost) akarnak, másrészről meg már akkor leveszik őket, amint befizetnek. Bár lehet, hogy sokaknak fel sem fog tűnni, mivel figyelmeztetés nincs, hogy xy %-os fee lesz a currency exchange-dzsel, ha nem nézik meg, hogy amúgy mennyi az árfolyam.
ESZIKE
2014. okt. 28. 13:27
Lehet,hogy már volt ilyen kérdés,ezért ne kövezzetek meg hogy újra felteszem. Az nagy baj hogy befizetek a PS számlámra és azonnal továbbküldöm az összeget? Vagy inkább játsszak vele kicsit és úgy küldjem tovább?