ellenseg
Válasz Gotcha87 kommentjére
2014. okt. 30. 12:02
Én is pont most néztem. Brutál. Hucg-nek adtak rendesen. Nem aprózták el. Double up és ennyi. Látszik, hogy van értelme a meetingeknek. GG Amaya
A HU-rake emelésével a tablestartereknek is ad egy pofont a PS, ami annyira azért nem tűnik bölcs gondolatnak.
Sanszos, hogy törlik kb. az egész sne-t.
Nem értek az sng-hez, de szemre náluk elég durvák a változások, és az SNE-t épp nekik találták ki, szóval esélyes, hogy jövőre egyébként is jelentősen csökken azok száma, akik elérik.
MerACE
Válasz Thomasson kommentjére
2014. okt. 30. 12:40
Kíváncsi vagyok Negreanu új blogpostjára, amiben kifejti, hogy miért is jó ez az online pókernek.
Wildcatfish
2014. okt. 30. 13:05
Eddig mindig védtem a Starst de ez tényleg csak a profit növelésről szól. Még mindig azt mondom egy féle képen lehet rájuk nyomást gyakorolni ha egy rakás amaya részvényt vesznek a pokeresek.
Netrol
2014. okt. 30. 13:22
Vagy azzal, ha a pokerközösség összefog és sztrájkkal nem játsznak 1-2 hétig, így nem termelnek nekik raket sem!
Gotcha87
Válasz MerACE kommentjére
2014. okt. 30. 14:49
Kíváncsi vagyok Negreanu új blogpostjára, amiben kifejti, hogy miért is jó ez az online pókernek.
Sanszos, hogy az ő fizuját is csökkentik. Közel sincs már akkora értéke.
Lehet, hogy ezért is kavar folyamatosan nagy vihart a baromságaival, hogy továbbra is kapjon legalább valamit. :)
Gotcha87
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 30. 14:51
Vagy azzal, ha a pokerközösség összefog és sztrájkkal nem játsznak 1-2 hétig, így nem termelnek nekik raket sem!
Nekem is pont ez jutott eszembe, de az a baj, hogy annyian játszanak, hogy nincs az a fórum, ahol meg lehetne szervezni, hogy legalább csak akkora szelete ne játsszon a játékosoknak, hogy az már fájjon.
Netrol
2014. okt. 30. 15:01
Ott a 2+2 fórum azért az elég nagy közösség!
Gotcha87
2014. okt. 30. 15:12
Ott a 2+2 fórum azért az elég nagy közösség!
Tudom, az az egyetlen opció. De sztem annyira az sem nagy. Max, ha minden pókeres oldal (pl akademia) is csatlakozik.
scigabacsi
2014. nov. 1. 15:46
Sziasztok!
Windows 8.1-re hogyan tudok starst telepíteni. Win7 kompatibilitással is próbáltam, de kidob hibaüzenettel.
Kösz a segítséget!
ivanesz
2014. nov. 3. 14:59
Csak én nem találom a steps sng-ket?