kry
Válasz Thomasson kommentjére
2014. nov. 3. 16:25

yep!

Fiatal
2014. nov. 4. 10:30

Egy jó ideje megszüntettem a PS-hez tartozó bankszámlámat(NEtelleren keresztül használtam).
Az a kérdésem, hogy közvetlen utalhatok-e fel pénzt családtag, barát számlájáról? Vagy inkább hozzak létre új neteller, skrill fiókot?

BT86
Válasz Fiatal kommentjére
2014. nov. 4. 10:35

Egy jó ideje megszüntettem a PS-hez tartozó bankszámlámat(NEtelleren keresztül használtam).
Az a kérdésem, hogy közvetlen utalhatok-e fel pénzt családtag, barát számlájáról? Vagy inkább hozzak létre új neteller, skrill fiókot?

Inkább csinálj újat.

Fiatal
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 4. 10:43

Köszi.Amennyiben új neteller, skrill számlát hozok létre névnél a sajátomat adjam meg vagy akinek a számlájáról érkezik a pénz(mert ugye jelenleg nincs saját).?Illetve a régi fiókhoz nem tudok új számlaszámot adni?

Maxxxika
2014. nov. 4. 11:15

igen

21PoKeRaRcSuNy
2014. nov. 4. 11:54

Köszi.Amennyiben új neteller, skrill számlát hozok létre névnél a sajátomat adjam meg vagy akinek a számlájáról érkezik a pénz(mert ugye jelenleg nincs saját).?Illetve a régi fiókhoz nem tudok új számlaszámot adni?

Szerintem, ha a családban nincs másnak is felhasználója a ps-en ,csak neked , akkor nem kellene ,hogy félj.Gondolom a PS-nek tök ,hogy anyuci vagy apuci vagy a sajátod kártyájról tolod nekik a raket már befizetéskor :D

Fiatal
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2014. nov. 4. 12:12

Még nincs ;). A ps is annyit tudott írni, hogy kavarodás lehet belőle, ha van már fiókja hozzá, illetve nehogy kellemetlenség érjen, de nem tiltják.Ezért is érdekel a véleményetek.

BT86
2014. nov. 4. 14:41

Milyen számláról szeretnél rá pénzt feltenni?
Adhatsz meg új számlaszámot, de szerintem csak a sajátod.

Wildcatfish
2014. nov. 4. 17:14

Még nincs ;). A ps is annyit tudott írni, hogy kavarodás lehet belőle, ha van már fiókja hozzá, illetve nehogy kellemetlenség érjen, de nem tiltják.Ezért is érdekel a véleményetek.

Csak saját néven lévő fizetöeszközről tudsz befizetni

Gotcha87
2014. nov. 4. 22:48

Csak saját néven lévő fizetöeszközről tudsz befizetni

Én már fizettem be más kártyájával.
Hogy hogy teszed be az mindegy, kifizetésnél lehet gond vele.

Élő ügyfélszolgálat