VTomi24
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 5. 1:12

Csak saját néven lévő fizetöeszközről tudsz befizetni

Befizetni mindegy miről fizetsz, csak a kifizetésnél nem tudtam én sem cashoutolni az asszonyéra. Be azért engedték, nem is értem:confused:

bogee
Válasz Thomasson kommentjére
2014. nov. 5. 15:40

Hali! Találkoztatok már olyannal,hogy nem tudtok belépni a Stars-ra? Felugrik egy update failed ablak error code -2/-83 szöveggel. Ez vajon mit takar? Köszi

koviii
Válasz bogee kommentjére
2014. nov. 5. 15:49

Hali! Találkoztatok már olyannal,hogy nem tudtok belépni a Stars-ra? Felugrik egy update failed ablak error code -2/-83 szöveggel. Ez vajon mit takar? Köszi

Nekem is valami hasonló problémát írt ki sokadik sikertelen próbálkozásra.

Koszka9999
Válasz koviii kommentjére
2014. nov. 5. 15:53

nekem (még?) oké ... :)

Horvathrozi
2014. nov. 5. 15:56

vpnnel behoztam a klienst utána már megy vpn nélkül is

koviii
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. nov. 5. 15:59

nekem (még?) oké ... :)

Leakartam tölteni újra a lobby-t vagy klienst nem tudom hogy nevezik, de egyik pokerstars oldal se jön be. Neked betöltenek az oldalaik?????

koviii
2014. nov. 5. 16:04

Leakartam tölteni újra a lobby-t vagy klienst nem tudom hogy nevezik, de egyik pokerstars oldal se jön be. Neked betöltenek az oldalaik?????

Már működik a kliens is, az oldalak is betöltenek. Valami átmeneti hibájuk volt.

kry
2014. nov. 5. 16:04

ne az asztalról indítsátok a parancsikonnal ami: PokerStarsUpdate.exe

hanem innen: C:\Program Files (x86)\PokerStars : PokerStars.exe ezzel frissítés nélkül megy

Koszka9999
2014. nov. 5. 16:05

nem viccből írtam :D

Kliens + website is ok!

koviii
2014. nov. 7. 9:40

Olyan gondom van, hogy beállítok egy automatikus beülő méretet (80bb), de helyette néha a teljes beülő összegével ültet be. Ez zavaró amikor openelnék egy rakat asztalt, de többet nem tudok megnyitni mert kifutok a PS számlámból. Jól van beállítva minden, de mégse működik.

Élő ügyfélszolgálat