pedig be van állítva, hogy szakadás esetén auto unreg
Settings/gameplay/advanced/tournaments&sit n go
itt a legalsó fül: No automated unregistering for sit&go tournaments. Elvileg nem kell bepipálni, akkor aktív, gyakorlatban meg nálam semmit nem ért most. PS6 alatt rendesen működött.
Újra működik, persze nem regisztráltak ki a regisztrált versenyekből, pedig be van állítva, hogy szakadás esetén auto unreg. Levelezhetek egy jót a suopporttal, hurráá!
B*sszák meg a kaszinójukat!
nálam este 6tól hibátlan!
De, hogy miért év végén kell ezeknek a ps7 bevezetését erőltetni? Mikor a legnagyobb hajtás van, ilyenkor hiányzik legkevésbé a felesleges sz@rakodás. Nem is akartam kipróbálni, de ugye ők írtak, hogy akinek bármi baja van az új klienssel az szóljon most... Használat nélkül meg nem tudok nekik szólni, utólag meg késő, szóval tegnap update, ps7 fel, minden nagyszerű volt egészen eddig. Remélem azért a roulette asztalok szépen pörögnek.
újra működik frissítés nélkül, vagy frissítettél?
köszi! én még hatossal szenvedtem, de frissítem az arzenált :)
legutóbbi frisítés óta a ps6 cashier a ps7 cashier kinézetével jön elő. ez csak nálam?? krvára nem tetszik a ps7, a pénztáram ne legyenmá olyann!
legutóbbi frisítés óta a ps6 cashier a ps7 cashier kinézetével jön elő. ez csak nálam?? krvára nem tetszik a ps7, a pénztáram ne legyenmá olyann!