HugeEdgeOnYou!
Válasz don pro kommentjére
2014. dec. 19. 2:03

pedig be van állítva, hogy szakadás esetén auto unreg

ezt hol lehet beállítani?

don pro
Válasz Thomasson kommentjére
2014. dec. 19. 2:14

Settings/gameplay/advanced/tournaments&sit n go
itt a legalsó fül: No automated unregistering for sit&go tournaments. Elvileg nem kell bepipálni, akkor aktív, gyakorlatban meg nálam semmit nem ért most. PS6 alatt rendesen működött.

Cshősz
2014. dec. 19. 2:23

Újra működik, persze nem regisztráltak ki a regisztrált versenyekből, pedig be van állítva, hogy szakadás esetén auto unreg. Levelezhetek egy jót a suopporttal, hurráá!
B*sszák meg a kaszinójukat!

újra működik frissítés nélkül, vagy frissítettél?

Koszka9999
Válasz Cshősz kommentjére
2014. dec. 19. 2:26

nálam este 6tól hibátlan!

don pro
2014. dec. 19. 2:27

De, hogy miért év végén kell ezeknek a ps7 bevezetését erőltetni? Mikor a legnagyobb hajtás van, ilyenkor hiányzik legkevésbé a felesleges sz@rakodás. Nem is akartam kipróbálni, de ugye ők írtak, hogy akinek bármi baja van az új klienssel az szóljon most... Használat nélkül meg nem tudok nekik szólni, utólag meg késő, szóval tegnap update, ps7 fel, minden nagyszerű volt egészen eddig. Remélem azért a roulette asztalok szépen pörögnek.

don pro
Válasz Cshősz kommentjére
2014. dec. 19. 2:33

újra működik frissítés nélkül, vagy frissítettél?

Tegnap tettem fel a ps7-et, ma session előtt nem frissítettem, nem gondoltam rá, hogy mostantól naponta kellene, eddig hónapokig elvoltam frissítés nélkül.
Mikor a szakadás volt, akkor próbáltam, de az sem akart menni. Végül csak összejött, frissült a kliens, és be tudtam lépni (lehet frissítés nélkül is ment volna). Most már látom az AI %-okat is, nem is értem hogy tudtunk eddig enélkül pokizni.

Cshősz
2014. dec. 19. 2:45

köszi! én még hatossal szenvedtem, de frissítem az arzenált :)

d-_-b
2014. dec. 19. 8:38

legutóbbi frisítés óta a ps6 cashier a ps7 cashier kinézetével jön elő. ez csak nálam?? krvára nem tetszik a ps7, a pénztáram ne legyenmá olyann!

Netrol
Válasz d-_-b kommentjére
2014. dec. 19. 9:29

legutóbbi frisítés óta a ps6 cashier a ps7 cashier kinézetével jön elő. ez csak nálam?? krvára nem tetszik a ps7, a pénztáram ne legyenmá olyann!

Ez mindkét verzióban most frissült, eddig a PS7 sem így nézett ki!

BT86
Válasz d-_-b kommentjére
2014. dec. 19. 10:54

Pedig jobban jársz ha megszokod rövid időn belül :)

Élő ügyfélszolgálat