muccso
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 1. 12:14

Szintén Digi. Ps fr nem megy. Ps.eu megy. Pokerstars honlapok meghaltak.

nimga
Válasz muccso kommentjére
2015. ápr. 1. 12:22

köszi mindenkinek a válaszokat - hát, nem lettem okosabb, hogy mi változott meg néhány óra alatt a gépemen, ha nálam van a hiba

pobyka
2015. ápr. 1. 12:24

Pokerstars.fr en hogy tudtok jatszani? En pokerstars.es en jatszottam amig spanyolba eltem, most Londonba vagyok de nem tudok jatszani rajta. Van esetleg valami kiskapi vagy a .fr oldal mas? Koszi

vargepard
Válasz pobyka kommentjére
2015. ápr. 1. 13:10

Pokerstars.fr en hogy tudtok jatszani? En pokerstars.es en jatszottam amig spanyolba eltem, most Londonba vagyok de nem tudok jatszani rajta. Van esetleg valami kiskapi vagy a .fr oldal mas? Koszi

Simán regelni kell a ps.fr oldalra, az nem gond, hogy az es oldalon vagy a eu-on is volt van accod. Viszont nem küldhetsz pénzt es vagy eu számláról fr-re. Vagy az eu-ra regelsz tök mindegy.

pobyka
2015. ápr. 1. 13:29

Simán regelni kell a ps.fr oldalra, az nem gond, hogy az es oldalon vagy a eu-on is volt van accod. Viszont nem küldhetsz pénzt es vagy eu számláról fr-re. Vagy az eu-ra regelsz tök mindegy.

Akkor azt mondod siman probaljam meg .es oldalon is? Emlekszem regen pl mikor .es szamlam volt, meg spanyol bankszamlam mikor hazamentem Mo.-ra es oda is volt accom, nem engedett befizetni, vagy spanyolbol pl levolt tiltva, csak a pokerstars.es oldal volt elerheto. Koszi azert, hazaerek es megnezem mi a szitu :)

player09
2015. ápr. 1. 13:48

Hello!

Tegnap délután kértem kifizetést Netellerre(még nem jött meg a pénz).Mi lehet a gond?Eddig mindig kint volt pár perc alatt.Írtam supportnak(nem válaszolnak).

nimga
Válasz nimga kommentjére
2015. ápr. 1. 15:14

köszi mindenkinek a válaszokat - hát, nem lettem okosabb, hogy mi változott meg néhány óra alatt a gépemen, ha nálam van a hiba

hmm, az normális, hogy a www.pokerstars.eu oldal se hajlandó bejönni, de ha külföldi proxyn keresztül nézem, akkor meg simán? a www.pokerstars.com-ra meg az aranyos NAV üzenet jön, hogy le van tiltva...

vargepard
2015. ápr. 1. 16:10

Akkor azt mondod siman probaljam meg .es oldalon is? Emlekszem regen pl mikor .es szamlam volt, meg spanyol bankszamlam mikor hazamentem Mo.-ra es oda is volt accom, nem engedett befizetni, vagy spanyolbol pl levolt tiltva, csak a pokerstars.es oldal volt elerheto. Koszi azert, hazaerek es megnezem mi a szitu :)

Mivel volt a spanyol reged is akkor tudod, hogy bankszámlára utalnak ki nyereményt. Ezért akkor, ha Angliába élsz angol számlát kell megadnod. És angol címet.

vargepard
Válasz player09 kommentjére
2015. ápr. 1. 16:11

Hello!

Tegnap délután kértem kifizetést Netellerre(még nem jött meg a pénz).Mi lehet a gond?Eddig mindig kint volt pár perc alatt.Írtam supportnak(nem válaszolnak).

Mostanában szeretik elhúzni akár napokig is. Nem egyedi eset.

BT86
2015. ápr. 1. 19:14

.fr-en ebből a szempontból lazább a szabályozás, játszhatnak külföldiek is.
A .es és .it-n pedig, csak a helyiek.
Annyi, hogy amíg nem igazolod a címed (jön egy levél), addig nem játszhatsz real moneyban, és a személyazonosság és cím igazolására talán 60 nap van ha jól emlékszem.
A többit vargepard már leírta.

Élő ügyfélszolgálat